O nouă „ţeapă”, în Iaşi! Cei vizaţi sunt pensionarii! (EXCLUSIV)

829
limite-bani
limite-bani

@ Doi indivizi încearcă să tragă o nouă „ţeapă”, în special într-un cartier din municipiul Iaşi @ Astfel, potrivit mai multor persoane, cei doi umblă într-un autoturism de culoare închisă şi opresc în zona bisericilor din cartierul Tătăraşi @ Cei doi opresc pensionari pe stradă şi îi întreabă dacă nu vor „cadou” un set de oale @ Scopul este ca măcar unul dintre indivizi să poată intra în casele victimelor pentru a le putea sustrage economiile de-o viaţă sau bijuteriile

Doi indivizi încearcă să tragă o nouă „ţeapă”, în special într-un cartier din municipiul Iaşi! Aşadar, potrivit mai multor persoane, cei doi umblă într-un autoturism de culoare închisă şi opresc în zona bisericilor din cartierul Tătăraşi.

În ultimele zile, mai mulţi ieşeni s-au plâns că au fost opriţi pe stradă, în cartierul Tătăraşi, în special în apropierea unor biserici, de către doi indivizi ce se aflau într-o maşină de culoare închisă.

Cum decurge noua „ţeapă” la Iaşi

Martorii au susţinut că unul dintre indivizi coboară din autoturism şi îl abordează pe pensionarul vizat. Acesta îi adresează o întrebare oarecare, pentru a determina victima să intre în vorbă cu el.

Mai apoi, individul îi propune pensionarului / pensionarei să îi dea „cadou” un set de oale. Mai mult, ţeparul roagă victima „să nu vândă acele oale”, care nu pot fi date în altă parte decât în apartamentul pensionarului.

Ce au spus cei vizaţi de „ţepari”

Pensionarii ieşeni mai spun că individul care coboară din autoturism încearcă prin orice mijloc să ajungă în casa victimei, pentru a putea să îi sustragă economiile de-o viaţă sau eventualele bijuterii pe care le are în locuinţă.

De-a lungul ultimilor 10 ani, în Iaşi au fost executate mai multe „ţepe” de către infractori, unele dintre cele mai comune fiind cele cu produse de igienă la un preţ redus sau metoda „Accidentul”. Din păcate, unii pensionari naivi cad în continuare în plasa „ţeparilor”. Deocamdată nu a fost depusă vreo plângere la Poliţie, însă nu este exclus ca cei doi ţepari să găsească o victimă în curând.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.