Clubul Skin ringul de luptă al golanilor din Iasi. Încă un ieșean bătut în weekend

5339
Clubul Skin
Clubul Skin

@ Un ieșean a chemat Poliția sâmbăta trecută după de a fost bătut de niște indivizi în fața clubului Skin @ Ca și în  cazul afaceristului Corneliu Ețcu, bătut în noaptea de 9 spre 10 aprilie, conflictul a început în interiorul clubului și a continuat afară

Clubul Skin, unul dintre cele mai frecventate localuri de noapte din Iași nu crează probleme numai ieșenilor care locuiesc în centru și nu se pot odihni datorita muzicii date la maxim ci și  Poliției care trebuie să intervină din ce în ce mai des în urma plângerilor făcute de clienți care reclamă că sunt agresati aici. Astfel, week-endul trecut (noaptea 29 spre 30 iulie, sâmbătă spre duminică un ieșean a chemat Poliția dearece a fost bătut de niște indivizi pe care nu-i cunoștea și care au început să-I agreseze pe cand se distra in club dar l-au urmărit până afara pentru a-l bate. ‘’La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 03.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat de către persoane pe care nu le cunoaște, în urma unui conflict spontan ce a avut loc în fața unui club din municipiul Iași. Polițistii efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun’’, ne-a transmis IPJ Iași prin intermediul purtătorului de cuvânt.

Să reamintim că și în noaptea de 9 spre 10 aprilie a.c. dezvoltatorul ieșen Corneliu Ețcu a fost bătut, practic călcat în picioare de interlopi la ieșirea din Clubul Skin din centrul Iașului. Corneliu Ețcu a fost în club împreună cu fiica sa Florentina și fiul sau iar pe la ora 4.00 au ieșit să plece spre casă. Pe scările clubului aceștia au fost agresati de Claudiu Petrovici, Alin Petrișor și Mihai Apostol. Aceștia au fost ajutați de un prieten și de două dintre femeile care îi însoțeau și de aceea ulterior au fost trimiși în judecată pentru agresiune Claudiu Dimitrie Petrovici, Mihai Gabriel Apostol, Alois Petrişor, Florin Constantin Roată, Simona Munteanu şi Ana Maria Mocanu.

Şmecherii acuzaţi că au agresat un om de afaceri într-un club din Iaşi, trimişi în judecată! Ce acuzaţii le aduc procurorii!

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.