Galerie video! Procurorii DNA au descins la Primăria Bârnova. Edilul: ‘’Au ridicat niște acte’’

3471
primar Mihai Balan-Barnova
primar Mihai Balan-Barnova

@ De la Primăria Bârnova, județul Iași, procurorii DNA au ridicat acte legate de fondul funciar cât și de emiterea unor autorizații de construire

Descinderi DNA Iași în sediul Primăriei Bârnova, județul Iași de unde au fost ridicate documente de urbanism dar și legate de fondul funciar. ‘’În această dimineață au venit pentru un control pentru a ridica niște acte în urma unor reclamații, făcute în perioada mai-octombrie anul acesta. Este vorba despre reclamații legate de transportul public, niște autorizații de case, închirirea unui buldoexcavator, închirierea unei pășuni etc. Au venit să ridice doar acte’’, a spus Mihai Balan, primarul comunei Bârnova.

Cu toate acestea, Mihai Balan și-a chemat avocatul, pe Daniel Atasiei. ‘’Au fost desfășurate activități procedurale într-un dosar al DNA Iași. Au fost puse în executare mandate de perchezitie. Nu știm deocamdata la ce se referă materialul de urmărire penală. Domnul primar nu are nicio calitate în acest dosar. Documente ce țin de fond funciar, autorizații de construire, documente ce țin de  domeniul imobiliar atât partea de terenuri cât și partea de construcții. Este o urmărire penală în Rem. Nu știm care este obiectul sesizării’’, a spus Daniel Atasiei.

Colegii noștri de la ziarul on-line local reporteris au publicat mai multe articole în ultima perioadă legate de modul în care s-a îmbogățit familia lui Balan după emiterea unor autorizații de construire către diversi dezvoltatori sau finalizarea unor afaceri de fond funciar. Practic, dupa autorizarea unor blocuri familia lui Balan primea câte un apartament în imobilele respective (vezi aici mai multe detalii).

 

 

 

Lovitură de trăsnet pentru dezvoltatorul țepar. Trei autorizații pentru blocuri anulate de judecători

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.