Şmecherii acuzaţi că au agresat un om de afaceri într-un club din Iaşi, trimişi în judecată! Ce acuzaţii le aduc procurorii!

1151
Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

@ Şase şmecheri acuzaţi că au participat la o agresiune într-un club din Iaşi au fost trimişi în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi @ Astfel, Claudiu Dimitrie Petrovici, Mihai Gabriel Apostol, Florin Constantin Roată, Alois Petrişor, Simona Munteanu şi Ana Maria Mocanu vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă @ Acuzaţiile aduse de anchetatorii ieşeni în acest caz sunt cele de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

 

Şase şmecheri acuzaţi că au participat la o agresiune într-un club din Iaşi au fost trimişi în judecată de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi! Aşadar, Claudiu Dimitrie Petrovici, Mihai Gabriel Apostol, Alois Petrişor, Florin Constantin Roată, Simona Munteanu şi Ana Maria Mocanu vor fi nevoiţi să dea explicaţii în instanţă.

Acuzaţiile aduse de anchetatorii ieşeni în acest caz sunt cele de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Şase şmecheri, acuzaţi că au agresat un om de afaceri într-un club

 

În cadrul procesului penal, omul de afaceri Corneliu Eţcu şi rudele sale, Genoveva şi Ştefan Eţcu, s-au constituit părţi civile. Amintim că, la începutul lunii aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului a fost un scandal-monstru.

Afaceristul Cornel Ețcu și fiica sa, Florentina Ețcu, care este cadru didactic, ar fi fost agresaţi chiar în centrul Iașului. Conform anchetatorilor, la agresiune ar fi participat 6 persoane.

 

Ce au constatat oamenii legii

 

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat verificări și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Pe 9 aprilie 2023, în jurul orei 4:00, agenții din cadrul Secției III de Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani și o tânără de 23 de ani ar fi fost agresați fizic de persoane necunoscute. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași. Oamenii legii au ajuns, astfel, la cei 6 suspecţi, care au fost audiaţi şi, acum, trimişi în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.