Care modele crezi că fac mai mulți bani în videochat în Iași? Cele foarte frumoase sau cele serioase?

370
Heylux videochat Iasi
Heylux model gym

Aspectul fizic contează mult când ești model de videochat în Iași. Așa a fost dintotdeauna și așa e și acum. Observă însă că spun aspectul fizic și nu frumusețea. Și că da, contează, dar că nu doar asta. Sunt două nuanțe extrem de importante, care schimbă uneori toată discuția despre încasările în videochat.

La Heylux lucrăm cu zeci de modele. Unele sunt mai înalte și slabe, altele mai scunde și plinuțe. Sunt și fete cu silicoane, cu buze puse, dar și cu sâni naturali. Toate lucrurile astea influențează încasările, dar doar într-o anumită măsură. Cel mai bine e să-ți explic un pic mai în detaliu.

1.      Poți fi frumoasă dar să nu faci niciun ban

Se poate ca, de la mama natură, să te bucuri de niște trăsături extraordinare. Să arăți într-un mare fel și toată lumea să te laude pentru asta. Felicitările mele! Dacă îți închipui însă că automat o să faci o mulțime de bani din videochat în Iași, doar fiind frumoasă, nu e chiar așa. Am experiență cu fete care erau pur și simplu wow. Au venit la studio crezând că se vor îmbogăți peste noapte.

Evident că nu a fost așa. Apăreau la program 3-4 ore pe zi, apoi dispăreau și nu aveam habar unde au plecat. Făceau tot felul de mofturi cu machiajul, cu programul, cu camera, cu orice. Plus că tratau de sus membrii de pe site-uri, că se așteptau și de la ei să le dea bani imediat. Rezultatul a fost bineînțeles altul decât se așteptau ele. Membrii nu le-au dat bani, stilul haotic de muncă nu le-a ajutat deloc și s-au lăsat de videochat, că nu era de ele.

2.      Dacă te îngrijești ca femeie, poți fi și mai atrăgătoare

Avem însă și fete care arată hai să spunem normal. Adică fete simpatice, cum sunt atâtea pe la noi, în Iași. Dar care au venit cu foarte mult bun simț și sunt deschise să învețe. Trainerele de la Heylux le explică în ce fel să se îmbrace, cum să arate online, cum să aibă grijă de ele. Plus că aici primești make-up gratis în fiecare zi și arăți senzațional la program. Cu ajutorul ăsta și cu seriozitate, lucrurile se schimbă mult.

Dacă vii la timp la program, ești constantă în ore online, poți chiar să faci mai mulți bani decât o fată cu silicoane, de exemplu. În plus, poți fi mai atrăgătoare printr-o atitudine pozitivă, prin cultivarea farmecului tău personal. Așa ești mai seducătoare decât un model arogant, care doar pretinde să i se dea bani pentru că se crede frumoasă.

3. Combină farmecul și seriozitatea ca să ajungi un model de top

Acum imaginează-ți ce rezultate ai când combini și farmecul personal și grija pentru aspectul fizic și seriozitatea! La Heylux, te încurajăm să mănânci sănătos, să te hidratezi, să vii mereu la machiaj. Dăm atenție ținutelor, fotografiilor și filmelor pe care le faci la noi. Căutăm mereu idei noi de show-uri pentru membri, îți încurajăm exprimarea talentelor personale. Toate astea se bazează pe multă organizare, pe o gestionare inteligentă a timpului, a programului tău.

În felul ăsta, contul tău crește enorm. Îți faci o bază mare și stabilă de membri care abia așteaptă să te revadă. Ăsta e, de fapt, secretul succesului în videochat în Iași. Așa depășești în încasări modele care sunt poate mai înalte, mai slabe, mai nu știu cum față de tine. Iar dacă vrei și tu silicoane sau buze mai mari, rezolvăm și asta! Dacă vedem că ești un model serios, la Heylux îți acordăm împrumuturi pentru tipul ăsta de intervenții. Dobânda e zero, deci nu-ți face probleme, pentru că returnezi ușor banii.

Hai, uită de gânduri din astea că altele sunt mai frumoase! Mai lasă Instagramul, că acolo toată lumea e cu 50% mai frumoasă decât în realitate! Mai sună-mă la Heylux, să vorbim despre o colaborare serioasă. Partea cu aranjatul, cu imaginea sunt detalii de care ne ocupăm noi. Tu gândește-te la bani, numai la bani!

Sună-mă acum la pentru angajare la Heylux! Telefonul meu e: 0744.33.77.11

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.