Asta-i autorul jafului de la banca. Cazierul lui a ingrozit pe toata lumea

1553

@ Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au cerut in aceasta dimineata arestarea preventiva a lui Bogdan Fratica, individul care a  jefuit ieri sucursala din Poiana a Bancii Cooperatiste Viitorul @ Fratica a fost arestat astazi pentru o perioada de 30 de zile @ Acum are  de 27 ani iar conform fisei de cazier, Fratica a fost condamnat in mai multe randuri pentru furturi si violare de domiciliu de cand era copil @ De exemplu, pe 30 decembrie 2016 a fost eliberat la termen dupa ce a avut de ispasit o pedeapsa de 4 ani pentru furt si violare de domiciliu iar in 2017 a fost condamnat din nou la 3 ani tot pentru furt

Autorul jafului de la Banca Cooperatista Viitorul a fost arestat astazi de magistratii Judecatoriei ca urmare a unei cereri formulate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi. Astfel, judecatorii au decis arestarea sa pentru o perioada de 30 de zile, Bogdan Ionut Fratica fiind acuzat de savarsirea infractiunii de talharie calificata. Sa reamintim (vezi aici) pe scurt ca in urma cu cateva saptamani acesta a fost eliberat conditionat din Penitenciar unde a avut de ispasit o pedeapsa de 3 ani pentru furt. Ieri, a intrat in sediul Bancii Viitorul din satul Poiana comuna Schitu Duca i-a pus casierei cutitul la gat si a fugit cu 2.000 lei. A fost prins de Politie dupa ce s-au tras si focuri de arma.

Are cazierul plin de cand era copil

Fratica are cum 27 de ani dar are cazierul plin de infractiuni inca de cand era minor. In ultima sentinta de condamnare cea din data de 9.11.2017 in care a fost condamnat pentru furt se arata ca acesta a comis infractiuni de furt si violare de domiciliu si a fost condamnat de cand era copil. „Inculpatul Fratica Bogdan Ionut, domiciliaza in comuna Schitu Duca, judetul Iasi  si a suferit mai multe condamnari, inca din timpul minoritatii, pentru infractiuni de furt calificat si violare de domiciliu. Din fisa de cazier a inculpatului rezulta ca din executarea ultimei pedepse de 4 ani inchisoare acesta a fost pus in libertate, la termen, la data de 30.12.2016. Instanta constata ca inculpatul a savarsit infractiunea ce face obiectul prezentei cauze in stare de recidiva prevazuta de art.41 alin.1 Cod penal, infractiunea de fata pedepsita cu inchisoarea mai mare de un an fiind savarsita dupa ce a fost condamnat la mai multe pedepse cu inchisoarea mai mari de un an, ultimele dintre acestea fiind aplicate pentru infractiuni savarsite dupa implinirea varstei de 18 ani”, au constatat judecatorii ieseni la data de 9 noiembrie 2017 cand i-au mai dat inca 3 ani pentru furt.

Ultima condamnare primita se refera de asemenea la spargerea unor magazine de pe raza comunei Schitu Duca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.