Alertă! Un bărbat din Iaşi, acuzat că și-ar fi răpit copiii! Uite ce s-a întâmplat! (EXCLUSIV)

272
rapire copii
rapire copii

@ Un bărbat din Iaşi, acuzat că și-ar fi răpit copiii, a fost pedepsit definitiv @ Astfel, magistrații din cadrul Curţii de Apel Iași l-au amendat pe Florinel Alexa cu suma de 2.700 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorilor @ În plus, acesta a fost obligat să îi plătească fostei soții suma de 5.000 de lei, drept daune morale

Un bărbat din Iaşi, acuzat că și-ar fi răpit copiii, a fost pedepsit definitiv. Aşadar, magistrații din cadrul Curţii de Apel Iași l-au amendat pe Florinel Alexa cu suma de 2.700 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorilor.

În plus, acesta a fost obligat să îi plătească fostei soții suma de 5.000 de lei, drept daune morale. Magistraţii au respins apelul formulat de Florinel Alexa, care fusese pedepsit iniţial de Judecătoria Iaşi.

 

Pedepsit după ce a fost acuzat că și-ar fi răpit copiii

 

La aplicarea pedepsei, magistrații au luat în calcul și o condamnarea anterioară a bărbatului. Acesta a fost amendat pentru comiterea aceluiași tip de infracțiune. Acest proces al lui Florinel Alexa a început pe 15 decembrie 2020.

Potrivit anchetatorilor, Florinel Alexa ar fi reținut minorii R.A. și M.A. fără consimțământul mamei acestora, la care le-a fost stabilit domiciliul prin hotărâre judecătorească. Procesele dintre Florinel Alexa și fosta lui soție, Maria K., au început să curgă pe rolul instanțelor, după divorțul lor. În urmă cu peste 2 ani, femeia l-a dat în judecată pe ieșean. Aceasta le cerea magistraților din cadrul Judecătoriei Oradea, printr-o ordonanță președințială, să modifice programul de vizitare a celor doi minori.

 

De unde a izbucnit scandalul

 

Magistrații au constatat că, pe 17 iulie 2017, Judecătoria Iași a pronunțat divorțul celor doi părinți, Florinel Alexa și Maria K. În urma desfacerii căsătoriei, s-a stabilit locuința minorilor M.A. (8 ani) și R.A. (6 ani) la mamă. În favoarea tatălui a fost stabilit un program de vizitare a minorilor, cu posibilitatea luării copiilor de la domiciliul mamei și înapoierea acestora la sfârșitul programului.

Într-un final, judecătorii au respins, pe 9 noiembrie 2018, emiterea unei ordonanțe președințiale referitoare la modificarea programului de vizitare a minorilor. În timp ce mama copiilor a susținut că s-a îngrijit mereu de bunăstarea minorilor și că tatăl acestora nu ar fi respectat dispozițiile legale, Florinel Alexa a afirmat că, de fapt, fosta lui soție nu face altceva decât să îl șicaneze.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.