Preziosa te angajează la cel mai bun job online din Iași

78
Preziosa videochat Iași
Preziosa videochat Iași

Deși speram să ne reluăm viața normală, uite că virusul ăsta ne tot dă bătăi de cap. Iar nu ne lasă să călătorim în voie sau să ne distrăm așa cum vrem. Mai mult, afectează și locurile de muncă. Așa că, dacă îți căutai un job oarecare, de acum o să fie și mai greu. Există însă și opțiuni foarte bune pentru tine. Chiar dacă situația asta va mai dura, rămân mereu disponibile joburile online. Dintre toate, cel mai avantajos din Iași este videochatul. Ca model de videochat, poți să câștigi foarte bine, fără să te gândești la problemele din jur. Noi suntem Preziosa, studioul de videochat din Iași care iubește discreția. Ajutăm zeci de fete să fie independente financiar, păstrându-le confidențialitatea. Și tu poți beneficia de oportunitatea asta. Chiar acum, chiar în orașul nostru!

Câștigă și tu mii de dolari pe net!

De ce să te mai chinuiești să lași CV-uri peste tot? Sau să-ți faci gânduri că nu ești destul de calificată sau că îți lipsesc recomandările? Acum toată lumea se agită să se angajeze și acceptă să lucreze pe salarii mici. Tu meriți mai mult. Fetele de la noi deja se bucură de o viață lejeră. Socializează online cu persoane din toată lumea și fac banii în felul ăsta. În medie, între 200 și 2.715 lei pe zi! Evident, sunt și sume mult mai mari. Recent, una dintre modelele Preziosa a reușit câștiguri de peste 100.000 de dolari într-o lună de videochat. Până la recorduri atât de apetisante, suntem sigure că ți-ar plăcea și ție să faci 4.000-5.000 de dolari pe lună. Cu banii ăștia, nu mai trebuie să-ți faci griji de nimic. Nu mai ai nevoie să-ți depui CV-ul nicăieri. La Preziosa, ai și un mediu de lucru plăcut și sigur. Studioul e amenajat superb și ai toate condițiile necesare să faci performanță. Echipa de trainere e 100% feminină și îți acordă tot sprijinul necesar. Așa că poți fi cât se poate de relaxată. Chiar dacă ești nouă în domeniul ăsta, facem progrese destul de repede. Ne ocupăm serios de tine ca să înveți toate secretele jobului. Suntem foarte bine organizate pe partea asta și simți asta din prima clipă. Treaba ta e planificată ca să nu pierzi timp. La orice întrebare ți se răspunde precis, știi dinainte când și cum vei face poze sau filme la studio. La fel e și cu orarul la machiaj, pe care îl primești gratuit, în fiecare zi.Aici toată lumea se poartă frumos cu tine și te ajută să crești. Avem o cu totul altă mentalitate decât ce întâlnești la alți angajatori. Ne dorim să fii mulțumită și să vii zâmbind la program. Mai ales că o stare bună îți aduce mai mulți bani.

La Preziosa, îți alegi programul cum vrei

Mai ales pentru că lucrezi online și oamenii cu care discuți sunt de pe toate continentele, ai ocazia să alegi perioada din zi în care lucrezi. Poți să vii la job dimineața sau să lucrezi noaptea, când lumea e activă în Statele Unite. În felul ăsta, poți să-ți faci cele 8 ore online pe zi în ce interval dorești. Asta te ajută mult dacă ești și studentă sau mămică și ai alte obligații care necesită prezența ta în altă parte. La fel e și cu vacanțele. Tu îți alegi când și cât timp îți iei liber. Important e să ne anunți din timp de intențiile tale, ca să păstrăm buna planificare a programului. Lucrând în felul ăsta sistematic și fiind ajutată de noi, faci progrese importante. Te adaptezi rapid la natura jobului și îți depășești propriile recorduri. Așa apare și siguranța de sine, încrederea că poți să faci lucruri importante prin munca ta.Așa simt și celelalte fete de la Preziosa. Sunt sigure de jobul lor, rămân optimiste indiferent de știrile de la televizor. Succesele de la muncă le oferă multe motive de a zâmbi. Desigur, asta nu ne împiedică pe toate să fim atente, să avem grijă la măsurile de protecție din perioada asta. Așadar, te rugăm să ții minte că nu are rost să te îngrijorezi prea mult. Oricând, la orice oră, ne poți suna să discutăm despre angajarea ta în videochat în Iași. E o ofertă serioasă pentru fetele care fac alegeri inteligente, cum ești tu.

Te așteptăm cu drag la Preziosa și îți urăm o zi minunată, lipsită de griji! Sun-o chiar acum pentru angajare pe colega noastră Claudia, la telefon: 0740.234.235!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.