Jaf ca-n Vestul Salbatic la o banca din Iasi. Focuri de arma, hotul a fost capturat

2331

@ Individul care a jefuit banca tocmai fusese eliberat conditionat din inchisoare in conditiile in care pe 9 noiembrie 2017 fusese condamnat la 3 ani de inchisoare pentru furt @ Bogdan Ionut Fratica i-a pus cutitul la gat casierei si a luat banii

Jaf ca-n Vestul Salbatic la sucursala Bancii Cooperatiste Viitorul din satul Poiana, comuna Schitu Duca. Un individ pe nume Bogdan Ionut Fratica, in varsta de   proaspat eliberat conditionat din puscarie unde a avut de ispasit o pedeapsa de 3 ani de inchisoare pentru furt (vezi aici). Astazi la ora 14.00 Bogdan Fratica a intrat in sediul Bancii Viitorul din Poiana a amenintat-o pe casiera cu un cutit la gat, a luat suma de 2.000 lei dupa care a fugit. A fost alertata imediat Politia care nu a reusit sa-l prinda decat dupa ce a tras cateva focuri de arma. Individul a fost retinut in cele din urma pentru savarsire infractiunii de talharie calificata.’’Din cercetarile efectuate pâna in prezent, s-a constatat faptul ca astazi, 20 noiembrie acesta ar fi intrat intr-o unitate bancara din comuna Schitu Duca, având asupra sa un cuțit, iar prin amenințari și exercitarea de acte de violența asupra unei angajate, ar fi sustras aproximativ 2.000 de lei. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar in aproximativ 20 de minute, tânarul a fost depistat pe raza comunei Schitu Duca. Polițiștii l-au somat, insa acesta ar fi incercat sa fuga, fapt pentru care au fost efectuate focuri de arma de avertizare, in plan vertical, tânarul fiind prins’’, a declarat Ioana Bilea, puratorul de cuvant al IPJ Iasi.

S-a apucat de facut infractiuni dupa eliberare

Bogdan Fratica a fost eliberat din inchisoare in urma cu cateva saptamani. Mihai Mihalache, primarul comunei Schitu Duca ne-a declarat ca Fratica s-a apucat de comis infractiuni din nou la scurt timp dupa ce a fost eliberat. Astfel, saptamana trecuta acesta a taiat venele unui consatean iar un patron de magazin din Poiana a fost amenintat cu cutitul. Este vorba despre familia Bodron din Poiana, care detine magazinul de la care Fratica a mai furat si  a fost condamnat in urma cu doi ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.