Incident grav, muşamalizat într-un liceu din Iaşi! Un elev susţine că ar fi fost agresat de tatăl unei colege! (EXCLUSIV)

762
Holul unei scoli
Holul unei scoli

@ Incident grav, muşamalizat într-un liceu din Iaşi: un elev susţine că ar fi fost agresat de tatăl unei colege @ În urma cercetărilor, procurorii au dispus renunţarea la urmărirea penală în ceea ce îl priveşte pe Victor Laurenţiu Olăeru @ Ieşeanul a susţinut că, de fapt, elevul ar fi stârnit întreg scandalul

Incident grav, muşamalizat într-un liceu din Iaşi! Un elev susţine că ar fi fost agresat de tatăl unei colege. Astfel, în urma cercetărilor, procurorii au dispus renunţarea la urmărirea penală în ceea ce îl priveşte pe Victor Laurenţiu Olăeru.

„Instanţa admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală, privind pe suspectul Victor Laurenţiu Olăeru, persoana vătămată A.A. şi reprezentantul legal al persoanei vătămate L.D.A. Confirmă ordonanţa din data de 14 noiembrie 2022, de renunţare la urmărire penală cu privire la comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Definitivă”, au precizat recent magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani.

 

Incident grav, muşamalizat într-un liceu din Iaşi!

 

Procesul a început pe data de 16 noiembrie 2022. Prin adresa Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani, a fost înaintată ordonanţa din data de 14 noiembrie 2022, de renunţare la urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe, în vederea confirmării soluţiei.

Pe 27 noiembrie 2019, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracțiunile de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

„Pe 27 noiembrie 2019, în jurul orei 12:00, numitul a intrat în incinta Liceului N., unde l-a lovit pe elevul minor, l-a amenințat cu acte de violenţă şi i-a distrus telefonul mobil marca LG de culoare neagră. Prin ordonanța din data de 20 decembrie 2019, organele de cercetare penală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de numitul, pentru săvârşirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, amenințare şi distrugere”, au subliniat magistraţii ieşeni.

 

Un elev susţine că ar fi fost agresat de tatăl unei colege!

 

La audieri, suspectul a declarat că, pe 27 noiembrie 2019, a primit 2 mesaje pe telefonul mobil de la fiica sa prin care îl anunţa că are probleme cu colegul ei de clasă, care o bate şi îi izbeşte telefonul mobil. Cunoscând că persoana vătămată a mai creat probleme în clasă, suspectul s-a deplasat la şcoală, în jurul orei 11.45. După ce a intrat în şcoala, s-a deplasat la clasa fiicei sale, unde l-a observat pe A. Părintele a încercat să vorbească cu A., dar acesta a refuzat, motiv pentru care l-ar fi tras de haină.

Mai mult, i-ar fi luat telefonul şi l-a lăsat să cadă la pământ cu ecranul în sus pentru a nu se distruge. Suspectul l-a avertizat pe A. că-l va da pe mâna Poliției dacă o mai deranjează pe fiica sa, împrejurare în care s-a apropiat cu fruntea sa de fruntea acestuia, atingându-l, dar încercând să se ferească s-a lovit cu capul de perete. Olăeru a mai precizat că nu l-a amenințat cu acte de violenţă şi nu I-a lovit cu capul şi cu pumnii pe elevul de 11 ani.

Totodată, minorul a declarat că, de fapt, a fost abordat de către suspect, care l-a tras cu ambele mâini de haină, l-a prins cu mâna de gât, l-a împins cu spatele de caloriferul ce se afla pe holul unităţii şcolare, lovindu-se la cap, după care l-a lovit cu capul în frunte şi i-a aplicat lovituri cu pumnii în stomac. Elevul a spus că a scos telefonul mobil pentru a-l apela pe tatăl său, moment în care suspectul i-ar fi luat telefonul din mână şi i l-ar fi izbit de podea, crăpându-i-se ecranul, iar, în timp ce îl lovea, agresorul i-ar fi adresat injurii şi amenințări cu moartea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.