Cum să găsești și să calculezi pariurile valorice la cazino

88
pariuri-valorice-cazino
pariuri-valorice-cazino

Mulți pariori, în special începători, nu înțeleg sensul și importanța pariurilor valorice. Dacă întrebăm un parior oarecare pe ce echipă sportivă vor paria, răspunsul va fi fie favorita sa, fie echipa cu cele mai multe șanse de a câștiga. Deși a doua opțiune pare a fi singura modalitate logică de a face lucrurile, există câțiva factori decisivi care sunt pierduți din vedere în această ipoteză.

Una dintre cele mai importante și de succes forme de pariere sunt pariurile valorice, chiar dacă acestea ar putea fi în primă instanță puțin greu de înțeles. Pariurile valorice reprezintă singurul mod în care poți avea șanse să obții profit din pariurile sportive pe termen lung.

Ce sunt pariurile valorice?

Parierea pe cel mai posibil rezultat pare cea mai populară și mai rațională decizie a multor pariori, însă aceasta nu este deloc așa. Deoarece în cazul unei astfel de opțiuni câștigurile pot fi frecvente, însă nu și valorice, ceea ce înseamnă că nu vei obține niciun profit global pe termen lung.

Pentru a obține profit, trebuie să înțelegi valorile pozitive și negative ale unui pariu. De exemplu, într-o aruncare de monede, probabilitatea ca moneda să pice pe stemă sau pe fața numerică este de 50-50. Dar dacă cineva susține că poți paria pe stemă deoarece are o cotă de 3,0, iar fața numerică a avut o cotă de 1,5, care dintre cele două opțiuni este cea cu adevărat favorabilă? Aici intervin calculele, însă despre acestea îți vom vorbi la finalul articolului.

Dacă vrei să te bucuri de pariuri valorice generoase îți recomandăm să consulți secțiunea sport a platformei Vlad cazino deoarece vei găsi un portofoliu destul de abundent de opțiuni de pariere, gândite special să acopere nevoile și stilul de joc al fiecărui jucător.

Cum să găsești pariuri valorice?

cum-gasesti
cum-gasesti

 

Acum, că am vorbit despre cum să calculăm pariurile valorice, să te lămurim și în privința identificării acestora. Poate fi destul de greu să găsești un pariu valoric, deoarece în majoritatea scenariilor, cotele pentru ambele echipe sunt pariuri cu valoare negativă. Dar, spre deosebire de monede, modalitatea de a calcula probabilitatea reală a jocurilor poate fi foarte grea. Deoarece într-o aruncare de monede, probabilitatea reală a celor două rezultate posibile este întotdeauna 50-50. Dar există mult mai mulți factori atunci când vine vorba de un joc.

Jocul ar putea remiza sau un jucător s-ar putea răni, ceea ce ar putea schimba imediat șansele acelui joc. Nu este posibil să se ajungă la o concluzie precisă despre cotele reale din jocuri. Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să luăm în considerare toți factorii și să facem o presupunere educată.

Așa cum probabil ai dedus deja, identificarea pariurilor valorice este imposibilă fără capacitatea de a aplica metoda de calcul în urma căreia îți vei da seama dacă este avantajos să optezi pentru un anumit tip de pariu sau nu, așa că fă tot ce îți stă în putință și realizează acest calcul înainte de plasarea oricărui bilet, dacă vrei să te bucuri de rezultate favorabile cât mai des posibil.

Cum calculezi pariurile valorice?

cum-calculezi
cum-calculezi

Formula de calcul pentru probabilitatea implicită a unui pariu este 1/impar × 100. Aceasta înseamnă că probabilitatea implicită pentru cozi este de 33,33%, iar pentru capete, este de 66,67%. Dar această metodă funcționează numai pe cota zecimală. Pentru a-ți facilita calculul, îți spunem și că există unele site-uri web te pot ajuta să calculezi probabilitatea implicită de cote în format diferit.

Un alt lucru pe care trebuie să îl știi este că pariul pe cozi oferă o valoare pozitivă. Acest lucru se datorează faptului că probabilitatea implicită este mai mică decât probabilitatea reală de 50%. Pe de altă parte, un pariu pe cap are o valoare negativă. Deoarece probabilitatea sa implicită este mai mare decât probabilitatea reală.

Acesta este practic modul în care trebuie numărate pariurile cu valoare pozitivă și negativă. Pentru a avea șanse mai mari de a obține profit pe termen lung, ar trebui să pariezi pe echipele cu o valoare pozitivă, chiar dacă echipa are șanse mai mici de a câștiga. Există o mulțime de alți factori care contribuie la succesul biletelor, însă recomandat ar fi să te orientezi mereu spre pariuri cu valoare pozitivă, deoarece acestea oferă cele mai bune rezultate.

După ce calculăm probabilitatea reală, restul este ușor. Următorul calcul care trebuie efectuat are în vedere probabilitatea implicită și îți va oferi o idee dacă există sau nu o valoare pozitivă în joc. Dacă există, poți paria pe aceasta, dacă nu există, ar trebui să o eviți. Ar putea părea inoportun să pariezi uneori pe echipele care sunt mai susceptibile de a pierde, dar este singura modalitate de a obține profit din pariurile sportive. Cu toate acestea,nu trebuie să ignori nici favoritele la titluri, deoarece și acestea reprezintă o miză excelentă. Întotdeauna evaluează probabilitatea înainte de a te uita la cote.

Nu există o constantă în lumea pariurilor decât aptitudinile pe care un jucător le poate dobândi în ceea ce privește plasarea de pariuri. Totul se schimbă continuu și este normal să îți pierzi uneori banii. Însă nu lăsa acest lucru să te consume, ci alege să înveți din el și să evoluezi.

Dezvoltă o strategie de gestionare a bankroll-ului și fă-ți cercetările înainte de a paria bugetul de joc. Nu mulți oameni obțin profituri pe termen lung din pariurile sportive, însă cei care urmează sistemul de pariuri valorice sunt cu mult mai aproape de câștig. Pariurile valorice reprezintă singurul mod sigur prin care te poți asigura că ai șanse reale să câștigi sume frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.