Un alt scandal la Opera din Iași! Celebrul balerin Vlad Mărculescu a dat din nou în judecată instituţia (EXCLUSIV)

622
Vlad Marculescu
Vlad Marculescu

@ Un alt scandal la Opera din Iași: celebrul balerin Vlad Mărculescu a dat din nou în judecată instituţia @ Prim-balerinul Vlad Mărculescu, de la Opera Națională Română Iași (ONRI), dat afară din instituție pe vremea managerului Beatrice Rancea și reangajat sub conducerea lui Daniel Șandru, a fost acuzat de doi colegi că ar fi avut un comportament nepotrivit @ Nu este prima oară când Mărculescu a dat în judectaă Opera ieşeană

Un alt scandal la Opera din Iași: celebrul balerin Vlad Mărculescu a dat din nou în judecată instituţia! Astfel, prim-balerinul Vlad Mărculescu, de la Opera Națională Română Iași (ONRI), dat afară din instituție pe vremea managerului Beatrice Rancea și reangajat sub conducerea lui Daniel Șandru, a fost acuzat de doi colegi că ar fi avut un comportament nepotrivit.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus ambele părţi implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Un alt scandal la Opera din Iași!

 

Amintim că Vlad Mărculescu a mai avut unele dispute în cadrul instituţiei. Aşadar, după o cercetare prelungită pe parcursul a aproape 5 luni, ONRI a decis că prim-balerinul nu va fi sancționat disciplinar după ce a fost acuzat de unele angajate că ar fi intrat de mai multe ori în vestiarul destinat balerinelor, unde acestea se schimbau.

Deși lucrurile păreau să se liniștească, recent au avut loc noi comisii. În fiecare situaţie, Mărculescu şi-a susţinut nevinovăţia. De asemenea, acesta a decis să dea în judecată Opera ieşeană.

 

Vlad Mărculescu se simte vânat

 

Într-un alt proces, prim-balerinul a dat în judecată ONRI și a cerut daune morale de 200.000 de euro. De asemenea, el a câştigat şi litigiul de muncă privind alungarea sa din cadrul instituţiei.

Acum, acesta a fost chemat la comisii deoarece doi colegi s-ar fi plâns că el s-ar fi luat de ei. Din nou, Vlad Mărculescu şi-a susţinut nevinovăţia. De altfel, prim-balerinul se simte „vânat” de către unii colegi, care nu l-ar avea la inimă. Din păcate, Opera ieşeană pare a fi una dintre acele instituţii în care scandalurile se ţin lanţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.