Accident rutier mortal, pe o stradă din Iași! Victima nu a mai putut fi salvată după impactul devastator! (EXCLUSIV)

5832
Accident
Accident rutier

@ Un accident rutier mortal a avut loc pe o stradă din județul Iași @ Victima nu a mai putut fi salvată după impactul devastator @ În urma incidentului, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Dumitru Florentin Prisecariu la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă @ Judecătorii ieșeni au luat în calcul culpa comună (60% victima și 40% șoferul) 

Un accident rutier mortal a avut loc pe o stradă din județul Iași! Victima nu a mai putut fi salvată după impactul devastator! În urma incidentului, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Dumitru Florentin Prisecariu la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Judecătorii ieșeni au luat în calcul culpa comună (60% victima și 40% șoferul). Inculpatul Prisecariu Dumitru Florentin va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul unei instituţii publice aflate în subordinea Primăriei sau a Consiliului Local al Comunei Todirești, județul Vaslui”, au spus magistrații ieșeni.

 

Daune după un accident mortal petrecut în Iași

 

Pe lângă pedeapsa aplicată șoferului, judecătorii au decis și acordarea de daune materiale și morale către rudele victimei. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au obligat asiguratorul mașinii la plata unor despăgubiri totale în valoare de 10.000 de lei și 32.000 de euro către două rude ale victimei.

Demn de remarcat este faptul că sentința nu e definitivă. Aceasta ar putea fi contestată. În acest caz, procesul ar putea fi reluat la instanța de judecată superioară.

 

Un impact devastator

 

Procesul lui Dumitru Florentin Prisecariu a început pe data de 19 septembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată sub acuzația de ucidere din culpă. Însă magistrații au reținut culpa comună a inculpatului și a victimei (40%, cu 60%).

Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de 2 ani, acesta a fost implicat într-un accident rutier mortal ce a avut loc pe o stradă din județul Iași. În urma impactului, victima a fost transportată la două spitale, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.