I se scurgeau ochii după vecină și a vrut să-și satisfacă toate poftele secrete cu ea! Ieșeanul nu se aștepta la ce avea să urmeze (EXCLUSIV)

12575

@ I se scurgeau ochii după vecină și a vrut să-și satisfacă toate poftele secrete cu ea @ Ieșeanul nu se aștepta la ce avea să urmeze @ Ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Radu Ursu la 6 ani și 6 luni de temniță, pentru tâlhărie și tentativă de viol 

I se scurgeau ochii după vecină și a vrut să-și satisfacă toate poftele secrete cu ea! Ieșeanul nu se aștepta la ce avea să urmeze! Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Radu Ursu la 6 ani și 6 luni de temniță, pentru tâlhărie și tentativă de viol.

„Instanta dispune confiscarea frânghiei gri cu noduri, reprezentând bunul folosit la săvârşirea infracţiunii. Admite acţiunea formulată de partea civilă şi obligă inculpatul la plata sumei de 200 de lei cu titlu de daune materiale şi la plata sumei de 10.000 de lei cu titlu de daune morale”, au afirmat judecatorii ieseni. La aplicarea sentinței, aceștia au luat în calcul faptul că individul a mai fost condamnat în trecut.

 

A vrut să-și satisfacă toate poftele secrete cu vecina!

 

Demn de remarcat este faptul ca sentinta emisa ieri nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Radu Ursu (20 de ani) a început pe 22 noiembrie 2022. Asta, după ce, inițial, a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv. Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată, din nou, pentru tâlhărie și tentativă de viol.

Totul s-a întâmplat pe 2 noiembrie 2022 în comuna ieșeană Țibana. Conform anchetatorilor, Radu Ursu s-a gândit să-și atace vecina pe care a văzut-o mergând pe stradă. Oamenii legii au spus că acesta a urmărit-o până la marginea unui câmp, a lovit-o, i-ar fi luat 200 de lei, iar, mai apoi, ar fi încercat să o violeze. Femeia a țipat de teamă și de durere, iar strigătele sale au fost auzite de alți vecini care au sărit în ajutorul ei. După ce a fost salvată, a mers la Poliție, pentru a depune o plângere.

Radu Ursu a fost încătușat

Așadar, Radu Ursu a fost reținut, iar mai apoi arestat. „Agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați de către o femeie despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice. În timp ce se deplasa prin comuna Țibana, la marginea unui câmp, un tânăr pe care îl cunoaște ar fi deposedat-o de 200 de lei prin acte de violență și ar fi încercat să o violeze, însă ar fi fost întrerupt de doi consăteni alertați de strigătele femeii.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tentativă de viol. Tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și dus în Arestul IPJ Iași. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au afirmat atunci anchetatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.