Neurochirurgul Bogdan Iliescu trăiește în lux dar și-a țepuit grădinarul. S-a ajuns la proces

2666
medic Bogdan Iliescu intr-o gradina
medic Bogdan Iliescu intr-o gradina

@ Bogdan Iliescu, neurolog la Spitalul de Neurochirugie „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași  i-a tras o țeapă de zile mari grădinarului său @ Omul a muncit o lună în grădina din curtea vilei doctorului, a pus bani de la el pentru a cumpăra plante și alte materiale iar la sfârșit Bogdan Iliescu nu a vrut să-l plătească @ Grădinarul s-a adresat Justiției să-l ajute să-și recupereze banii @ Bogdan Iliescu este consilier local PNL în municipiul Iași

Ștefan Gorie un grădinar din Iași a luat o țeapă de zile mari de la cunoscutul medic Bogdan Iliescu de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”. Bogdan Iliescu locuiește într-o vilă cu o suprafață utilă de 260 mp cu o curte de circa 300 mp, în municipiul Iași. În luna aprilie s-a ‘’împăcat’’ cu Ștefan Gorie să-i pună la punct curtea, să-i pună gazon, să-i planteze pomi etc. Pe data de 17 mai Ștefan Gorie și-a terminat treaba și i-a cerut medicului să-i plătească. Pentru ca acesta refuza să-i achite întreaga suma, Ștefan Gorie l-a dat în judecata pe Bogdan Iliescu. Cei doi se înțeleseseră ca Ștefan Gorie să achiziționeze plantele și alte materiale necesare urmând a fi achitate în final de medic. ‘’Subsemnatul având ca obiect de activitate lucrări de amanajare, plantare, întreținere peisagistică m-am prezentat la proprietatea pârâtului unde am efectuat lucrări de montare rulouri gazon, turnat beton, plantat 42 de pomi tuia, montare plase și bare metal. Lucrările s-au realizat pe parcursul a trei săptămâni fiind finalizate toate amenajările pe 17 mai 2023. Primind recomandare de la un alt client să merg și să fac lucrări la pârât am avut încredere în buna credință a acestuia și nu i-am cerut plata in avans’’, a arătat Ștefan Gorie, în cererea adresată judecătorilor.

Bogdan Iliescu
Bogdan Iliescu

Nu-i mai răspunde la telefon

În final, medicul trebuia să-i achite 8.500 lei dar i-a dat numai 2.500 lei. I-a spus că-i va plăti pe măsură ce va mai putea dar acum nici măcar nu-i mai raspunde la telefon. Avocatul angajat de Ștefan Gorie l-a somat să plătească dar medicul a refuzat. Grădinarul a depus la dosar documentele care arată ca a investit în gradina medicului. Acesta a solicitat judecatorilor să-l interogheze pe medic. Contactat de jurnaliștii Dezvăluirea.ro, Bogdan Iliescu a spus că nu mai are datorii către Ștefan Gorie. ‘’Eu am achitat tot ce am înțeles că trebuie achitat. Este o cerere fără nicio justificare’’, a spus Bogdan Iliescu.

Este greu de crezut ca un om simplu care muncește pentru bani are timp sa deschida un proces fara nicio justificare. Potrivit declarației de avere Bogdan Iliescu realizeaza venituri lunare de aproape 20.000 lei reprezentand salarii, indemnizația de consilier local și venituri din activități independente.

Medicul Paul Botez dat în judecată pentru despăgubiri. Motivul este halucinant

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.