Unde obții ajutor financiar de încredere pentru toate afacerile mici

43
Omnicredit
Omnicredit

Perioadele de scadență prea lungi, limitarea accesului la propriile lichidități, câștiguri insuficiente, toate aceste probleme stau în calea succesului unei întreprinderi mici, în primele luni de la înființare. Birocrația este principalul factor negativ cu care antreprenorii se confruntă la scară largă, devenind foarte dificil pentru antreprenori să gestioneze situația.

Serviciile de finanțare pe care le găsești pe omnicredit.ro au apărut fix ca o reacție la aceste dezechilibre economice, având ca principal scop asigurarea unui flux de cashflow predictibil care să asigure o funcționare optimă, asccendentă.

Descoperă serviciile de finanțare oferite de Omnicredit

Factoring-ul se adresează acelor companii care emit facturi în baza serviciilor prestate. Principala problemă în acest caz este că beneficiarul are la dispoziție între 30 și 90 de zile să le achite, lucru care pune în dificultate micii antreprenori. Acest serviciu vine ca o soluție salvatoare prin simplul fapt că Omnicredit se angajează să „cumpere” facturile emise și să direcționeze imediat banii către firma ta, lucru ce te ajută să economisești timp și să poți gestiona mai eficient veniturile. Clientul tău, care devine în acest caz debitor, va fi notificat cu privire la această schimbare și i se va comunica faptul că la expirarea perioadei de scadență va trebui să facă plata direct în contul Omnicredit. În acest mod se asigură un circuit fluid al banilor, fără ca gradul de îndatorare ar companiei tale să fie afectat.

Scontarea este un serviciu similar factoringului, diferența constând în faptul că se adresează acelor companii care operează cu bilete la ordin și CEC-uri. Se aplică același sistem prin care Omnicredit asigură sumele în curs de procesare înainte de termen, astfel încât lichiditățile să fie deblocate și să le poți redirecționa în funcție de priorități.

Micro-creditele sunt varianta care se apropie cel mai mult de un împrumut clasic, detaliul major care face diferența însă fiind faptul că acestea au fost dezvoltate ca un ajutor clar pentru aderent, care să nu îl pună în dificultate la momentul rambursării. Mai exact, un micro-credit este un aport de cash, de până la 250.000 lei, pe care îl poți accesa pentru o perioadă de cel mult un an, cu o dobândă de circa 3%. Termenul standard de obținere este în jur de 8 ore și îl vei putea folosi fie pentru a onora plăți restante, pentru a pune în practică planuri de investiții, fie pentru destinații mixte.

De ce să te bazezi pe Omnicredit în rezolvarea problemelor de ordin financiar?

Omnicredit este prima platformă de micro finanțare fintech din România, ceea ce înseamnă că serviciile au fost dezvoltate ca soluții directe pentru niște probleme recurente. Cu alte cuvinte, de fiecare dată când te angajezi într-o astfel de colaborare, știi sigur că vei găsi cel puțin o metodă de finanțare care să elimine impedimentele din calea dezvoltării afacerii tale.

În plus, fiecare aspect este configurat în așa fel încât să îți ușureze decizia și accesul la serviciile oferite. Mai exact, cu doar câteva click-uri, minimul de documente și câteva minute petrecute pe platformă, vei putea obține finanțarea dorită. Singura condiție pe care compania ta trebuie să o îndeplinească pentru a fi eligibilă pentru serviciile Omnicredit este să poată demonstra că a avut activitate economică în ultimele trei luni. Ulterior se va efectua analiza dosarului și calculele aferente pentru ca tu să poți intra rapid în posesia banilor necesari, fără niciun impediment.

Omnicredit este principalul aliat al întreprinderilor mici sau aflate la început de drum, iar beneficiile serviciilor pot atrage orice antreprenor în călătoria său către succes, având la dispoziție tot suportul financiar necesar pentru a face performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.