Ieşean prins cu cocaină de 60.000 de lei! Acum a venit „nota de plată”!

338

@ Un ieşean prins cu cocaină de 60.000 de lei a fost pedepsit de către magistraţi @ Astfel, acum a venit „nota de plată” pentru individ @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus pedepsirea lui Alexandru Neculai Marin la 8 ani şi 8 luni de puşcărie, pentru introducere în tară, fără drept, de droguri de mare risc, şi trafic de droguri de mare risc

Un ieşean prins cu cocaină de 60.000 de lei a fost pedepsit de către magistraţi! Acum a venit „nota de plată” pentru individ. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus pedepsirea lui Alexandru Neculai Marin la 8 ani şi 8 luni de puşcărie, pentru introducere în tară, fără drept, de droguri de mare risc, şi trafic de droguri de mare risc.

„Instanţa confiscă de la inculpat cantităţile de droguri deţinute fără drept, şi anume 5,91 grame de pulbere care conţine cocaină şi 142,81 grame de pulbere care conţine cocaină”, au afirmat magistraţii ieşeni.

 

Un ieşean, prins cu cocaină de 60.000 de lei!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta find deja contestată. Procesul lui Alexandru Neculai Marin a început pe data de 14 decembrie 2022. Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţiile de introducere în tară, fără drept, de droguri de mare risc, şi trafic de droguri de mare risc.

„Procurorii DIICOT Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic international de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. Pe 2 septembrie 2022, inculpatul a introdus în România cantitatea de aproximativ 150 de grame de cocaină. Acesta a procurat drogurile din Italia, în vederea comercializării pe raza judeţului Iaşi, şi a fost depistat cu un autoturism, pe raza localităţii Leţcani din judeţul Iaşi, de către poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, împreună cu poliţişti ai IPJ Iaşi – Secţia 8 Poliţie Rurală Leţcani. În urma controlului efectuat asupra bagajului, a fost descoperită cantitatea de cocaină menţionată anterior”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

Alexandru Neculai Marin a fost săltat de oamenii legii

 

Suspectul a fost săltat de către anchetatori şi dus la audieri. Mai apoi, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. De asemenea, oamenii legii au propus arestarea sa preventivă.

„În cursul zilei de 3 septembrie 2022, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat atunci reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Potrivit unor surse, cantitatea de 150 de grame de cocaină avea valoarea de 60.000 de lei la acea dată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.