A crezut că a găsit chiriașa perfectă, dar a avut șocul vieții! A făcut o vizită neanunțată şi a încremenit! (EXCLUSIV)

5188
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ O femeie a scăpat de pedeapsă după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de abuz de încredere @ Anchetatorii ieșeni spun că pe Natalia Florina Colța a închiriat un apartament pe care l-a golit de mobilă, tablouri și covoare, în valoare totală de 4.000 de euro @ Culmea: când a fost dusă la audieri, femeia a recunoscut comiterea faptei!

A crezut că a găsit chiriașa perfectă, dar a avut șocul vieții! După ce i-a închiriat apartamentul, a făcut o vizită neanunțată şi a încremenit! O femeie a scăpat de pedeapsă după ce procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată sub acuzația de abuz de încredere.

„Instanţa dispune încetarea procesului penal, ca urmare a prescripţiei răspunderii penale, faţă de inculpata Florina Natalia Colţa, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere. Obligă inculpata să îi achite părţii civile C.A. suma de 4.000 de euro, cu titlu de daune materiale”, au afirmat ieri magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Un ieşean a crezut că a găsit chiriașa perfectă, dar a avut șocul vieții!

 

În urma anchetei desfășurate, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au decis trimiterea în judecată a Nataliei Florina Colța. Femeia a dat explicații în instanță, sub acuzația de abuz de încredere. Conform anchetatorilor ieșeni, întreg scandalul a pornit de la finele lunii iulie 2016, când proprietarul apartamentului a bătut palma cu Natalia Florina Colța.

„Pe 22 iulie 2016, persoana vătămată C.A. i-a închiriat inculpatei N.F.C. un apartament situat în municipiul Iași, complet mobilat și utilat. Chiriașa a plătit suma de 300 de euro, reprezentând contravaloarea chiriei pe luna august. În plus, inculpata a scris pe spatele uneia dintre fotografiile cu apartamentul că a luat cunoștință despre obligația de a preda bunurile în aceeași stare în care le-a primit”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Judecatoria Iasi
Judecatoria Iasi

Anchetatorii ieșeni spun că Natalia Colţa s-a mișcat rapid

 

Oamenii legii au aflat că, în doar câteva săptămâni, Natalia Florina Colța a reușit să scoată din apartament toate bunurile de valoare. Polițiștii ieșeni au adăugat că femeia a creat, în acest mod, un prejudiciu în valoare de 4.000 de euro.

„În perioada 1 – 3 august 2016, fără a se putea stabili cu exactitate data, inculpata și-a însușit pe nedrept, din apartamentul închiriat de la persoana vătămată, mai multe obiecte de mobilier (canapea, fotolii, masă, tablouri, covoare) și aparatură electrocasnică (televizor, mașină de spălat, combină frigorifică). Aceste bunuri îi fuseseră încredințate în scop de folosință în perioada în care aceasta a locuit cu chirie în apartamentul respectiv. În acest mod, inculpata a cauzat un prejudiciu în valoare de 4.000 de euro. Pe parcursul urmăririi penale, inculpata a fost audiată și a recunoscut comiterea faptei”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.