Crimă oribilă, la Iaşi! L-au ucis în bătaie cu parii!

755
crima-politia
crima-politia

@ Crimă oribilă, la Iaşi: l-au ucis în bătaie cu parii @ În urma incidentului deosebit de grav, doi indivizi au fost pedepsiţi de magistraţi @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Claudiu Mugurel Acatrinii la 12 ani de puşcărie, pentru omor, distrugere şi violare de domiciliu în timp ce fratele acestuia, Samuel Acatrinii, a primit o pedeapă de zece ani şi şase luni de temniţă 

Crimă oribilă, la Iaşi: l-au ucis în bătaie cu parii! În urma incidentului deosebit de grav, doi indivizi au fost pedepsiţi de magistraţi.

Aşadar, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Claudiu Mugurel Acatrinii la 12 ani de puşcărie, pentru omor, distrugere şi violare de domiciliu în timp ce fratele acestuia, Samuel Acatrinii, a primit o pedeapă de zece ani şi şase luni de temniţă. „Instanta admite în parte actiunile formulate de părţile civile. Îi obligă, în solidar, pe inculpaţii Acatrinii Claudiu Mugurel şi Acatrinii Samuel la plata către cele doua parti vatamate a sumei de 7.500 de lei, reprezentând daune materiale şi a sumei de 100.000 de lei, reprezentând daune morale”, au afirmat magistratii ieseni.

Crimă oribilă, la Iaşi!

Demn de remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul celor doi ieşeni a început pe 23 octombrie 2023. Procurorii i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„În seara zilei de 28.07.2023, în jurul orei 18:00, împreună cu co-inculpatul şi cu minorul, fiul său în vârstă de 12 ani, toţi înarmaţi cu câte un par de lemn, inculpaul a pătruns, fără drept, în curtea locuinţei persoanei vătămate din localitatea Boureni, unde i-a aplicat victimei numeroase lovituri în zona corpului şi a capului, provocându-i ruptură renală stângă, infiltraţii hemoragice epicraniene, echimoze toraco-lombare şi la nivelul membrelor superioare, excoriaţii toracică şi la nivelul membrului superior stâng, leziuni care au dus la decesul acesteia pe 10.08.2023”, au spus anchetatorii.

L-au ucis în bătaie cu parii!

Inculpatul în vârstă de 39 de ani şi inculpatul în vârstă de 20 de ani sunt fraţi, cei doi locuind într-un imobil pe raza satului Boureni. Inculpatul fusese angajat de câteva luni de către o firmă de construcţii din Mureş, cu lucrări în mai multe judeţe, şi revenise acasă la sfârşit de săptămână. Partea vătămată, în vârstă de 54 de ani, locuia în aceeaşi comunitate din satul Boureni, respectiv în casa părintească, împreună cu sora sa.

Între un incupat şi victimă exista o stare conflictuală veche, generată de o relaţie de afecţiune dezvoltată cu trei ani în urmă între inculpat şi cumnata sa, fapt ce a determinat existenţa unor repetate altercaţii între cei doi, soldate cu sesizarea de către victimă a Poliţiei, ceea ce a intensificat nemulţumirea inculpatului. Acesta este motivul pentru care s-a ajuns la crimă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.