Judecătorii au confiscat un pistol de la Cătălin Moroșanu. Luptătorul K1 scapă de dosarul penal

928
Catalin Morosanu
Catalin Morosanu

@ Polițiștii au găsit in locuința lui Cătălin Moroșanu un pistol pe care sportivul îl deținea fără sa aibă permis de port armă @ Cătălin Moroșanu a fost cercetat penal iar pistolul i-a fost confiscat @ ’’Da, e posibil sa fi avut, nu mai țin mine exact. Ce, nu mai aveți știri?’’, a spus Catalin Morosanu

Luptătorul K1 Cătălin Moroșanu a fost cercetat penal pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor iar recent judecatorii i-au confiscat un pistol. Ancheta a demarat în anul 2016 când polițiștii au găsit în casa lui Cătălin Moroșanu un pistol marca “Mauser Werke-ROHM RG 88”, calibru 10x22T seria RG 005085. Urmărirea penală a fost realizată în dosarul penal 16264/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Procurorii au renunțat la urmărirea penală dar au obținut incuviințarea instanței pentru confiscarea definitivă a pistolului care este unul neletal, cu bile. ’’Da, e posibil sa fi avut, nu mai țin mine exact. Acum nu mai am nici o problema. Ce, nu mai aveți știri?’’, a spus Catalin Morosanu.

Problemele penale din familia Moroșanu

Dacă Cătălin Moroșanu se poate lăuda că a scăpat de dosar penal nu se poate spune acelasi lucru si despre fratele sau Claudiu. În cursul anului trecut a inceput judecata in dosarul în care Claudiu Moroșanu a fost trimis in judecata pentru fraudă cu tranzacții cu aur prejudiciul estimat de procurorii DIICOT fiind de circa 3,5 milioane lei (vezi aici).

Dosarul lui Morosanu junior. Tiganii si-au luat inapoi lingourile de aur

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.