Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni! Când au văzut ce alcoolemie avea, agenţii au amuţit! (EXCLUSIV)

274
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
O femeie a fost pedepsită de judecătorii ieşeni după ce a urcat la volan băută

@ Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni @ Când au văzut ce alcoolemie avea, agenţii au amuţit @ După incident, Laura Doloi a fost trimisă în judecată de procurorii ieşeni @ Acum, domnişoara a fost condamnată la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducere sub influenţa alcoolului

Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni! Când au văzut ce alcoolemie avea, agenţii au amuţit! După incident, Laura Doloi a fost trimisă în judecată de procurorii ieşeni.

Recent, domnişoara a fost condamnată la 1 an şi 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. „Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul unei instituţii a Primăriei Iaşi sau în cadrul Consiliului Local Iaşi, pe o perioadă de 60 de zile”, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Ea este domnişoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul domnişoarei Laura Doloi a început pe 15 iulie 2022. Asta, după ce ieşeanca fusese reţinută în perioada 19 – 20 iunie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe domnişoara care i-a uimit pe poliţişti sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Conform anchetatorilor, la mijlocul lunii iunie 2022, oamenii legii au tras-o pe dreapta pe ieşeancă, ce se afla la volanul unui autoturism.

 

Laura Doloi, prinsă băută la volan

 

Pe data de 19 iunie 2022, în jurul orei 00:05, ieşeanca a condus pe drumurile publice din Iaşi un autoturism, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, spun anchtatorii.

Aceasta a fost testată, apoi a fost dusă la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ulterior, domniţoara care i-a uimit pe poliţiştii ieşeni a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.