Medicul care nu crede in criza Covid: ‘’Cei mai prosti dintre medici, loazele decid pentru noi’’

4686
Razvan Constantinescu
Razvan Constantinescu

@ Medicul iesean Razvan Constantinescu cel care la inceputul pandemiei Covid 19, ii critica pe cei care poarta masca de protectie numindu-i ‘’imbecili care umblă cu chiloțeii pe nas’’ a facut o noua declaratie soc @ Acesta sustine ca actuala criza Covid 19 este coordonata din DSP-uri de ‘’cei mai prosti medici, loazele promotiilor noastre’’ @ In luna februarie a.c inainte de pandemie, Razvan Constantinescu cerea sa se infecteze singur cu Covid 19 spunand ca s-a creat degeaba o isterie globala in jurul acestui virus

O noua declarative soc a medicului iesean Razvan Constantinescu cel care inainte de izbucnirea pandemiei Covid 19 cerea sa se infecteze singur pentru a arata ca s-a creat degeaba o isterie globala in jurul acestui virus. De aceasta data Razvan Constantinescu sustine ca actuala ‘’criza’’ generata de raspandirea virusului Covid 19 este coordonata de la nivelul directiilor de sanatate publica de cei mai prosti dintre medici. ‘’Toata lumea mai ales cei din sistem stim ca in DSP-uri lucreaza numai niste prosti dintre medici, loazele promotiilor noastre, aceia care nu au reusit sa faca o specialitate decenta. Or, acum se postuleaza ca prostii clasei trebuie sa decida pentru toti ceilalti’’, a postat Razvan Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

‘’Imbecili cu chiloței pe nas’’

Reamintim ca in luna februarie a.c Razvan Constantinescu ii numea pe cei care poarta masca de protective ‘’imbecili cu chiloței’’ pe nas (vezi aici). ‘’ „Gripa pentru prostii isterizati. Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie”.  Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie)”, spunea atunci Constantinescu.

Numai ca, desi sustinea ca vrea sa se infecteze singur pentru a arata ca lumea se isterizeaza degeaba Constantinescu nu si-a mai dus planul pana la capat astfel incat devine din ce in ce mai evident ca prin astfel de declaratii soc Constantinescu nu face decat un joc ieftin pentru imagine si notorietate stiut fiind ca acesta cocheteaza si cu politica.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.