Asistentă medicală, prinsă băută la volan pe străzile din Iaşi! Totul a ieşit la iveală după un accident rutier spectaculos (EXCLUSIV)

2951
asistenta medicala
asistenta medicala

@ O femeie de 34 de ani, de profesie asistentă medicală, a fost prinsă băută la volan @ În urma incidentului, Alina Roxana Niţoi a fost condamnată recent de judecătorii ieşeni @ Tânăra a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

O femeie în vârstă de 34 de ani, de profesie asistentă medicală, a fost prinsă băută la volan. În urma incidentului, Alina Roxana Niţoi a fost condamnată recent de judecătorii ieşeni.

Astfel, tânăra a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, din partea magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

Asistenta medicală, acuzată că a urcat băută la volan

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul asistentei medicale a început pe data de 8 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe Alina Roxana Niţoi sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

“Pe 8 decembrie 2020, la ora 14:50, inculpata a condus autoturismul marca Seat pe DN28, în localitatea Tomeşti, având o alcoolemie de 1,09 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv 0,86 g/l alcool pur în sânge la a doua probă şi o alcoolemie teoretică aproximativă de circa 1,70 g/l alcool pur la ora incidentului rutier”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

Alina Roxana Niţoi, implicată într-un accident rutier

 

În ziua respectivă, Poliţia a fost anunţată de un martor că, pe DN 28, din localitatea Tomeşti, a avut loc un accident rutier. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Poliţie şi un echipaj de la Ambulanţă. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că asistenta medicală, în timp ce conducea autoturismul marca Seat, pe DN 28, din localitatea Tomeşti, dinspre Iaşi, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a Alinei Roxana Niţoi, care a fost consultată şi diagnosticată de către cadrele medicale sosite la faţa locului cu “traumatism cranio-cerebral”, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă „Dr. N. Oblu”, din Iaşi, pentru investigaţii medicale.

La audieri, femeia a recunoscut fapta, dar a susţinut că, pe 8 decembrie 2020, în jurul orei 6:00, a ieşit din tură, a mers la locuinţă, iar, în jurul orei 9:00, a consumat aproximativ 250 ml de vin. În jurul orei 13:00, a urcat la volanul autoturismului marca Seat Ibiza şi s-a îndreptat către Iaşi. A intrat în Iaşi prin zona Bucium, fiind singură în maşină, şi a mers către localitatea Tomeşti.

Femeia a adăugat că, atunci când a trecut de Primăria Tomeşti, a încercat să evite producerea unei coliziuni cu un autoturism angajat în depăşire ce a pătruns pe sensul său de mers, moment în care s-a speriat, a frânat brusc, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un mal de pământ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.