Lovitură de teatru în lumea interlopă din Iaşi! Un membru al clanului Corduneanu, ţinut ca pe jar! (EXCLUSIV)

36444
Bogdan Corduneanu
Bogdan Corduneanu

@ O nouă lovitură în lumea interlopă din Iaşi! @ Bogdan Corduneanu este ţinut cu sufletul la gură de către judecători @ Acesta, împreună cu un cunoscut de-al său, a fost acuzat că ar fi şantajat un om de afaceri

O altă lovitură de teatru în lumea interlopă din Iaşi: Bogdan Corduneanu, ţinut ca pe jar de judecători! Astfel, în dosarul în care acesta, împreună cu un cunoscut de-al său, a fost acuzat că ar fi şantajat un om de afaceri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi se pregătesc să ia o decizie.

„Instanţa amână pronunţarea pentru data de 13 ianuarie 2023, când soluţia va fi pusă la dispoziţie prin mijlocirea greferi instanţei”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Bogdan Corduneanu, acuzat de şantaj

Procesul lui Bogdan Corduneanu şi al lui Ştefan Bogdan Iacob a început pe data de 4 decembrie 2019. Procurorii i-au trimis în judecată pe cei doi. Acuzaţia adusă de anchetatori este cea de şantaj. Aşadar, Bogdan, fratele lui Costel Corduneanu, a fost trimis în judecată alături de un amic de-al său, Ştefan Iacob, amândoi fiind acuzaţi că ar fi şantajat un ieşean ce are afaceri în domeniul maşinilor second-hand.

Potrivit procurorilor, povestea a început în iulie 2019, când Liviu I. şi Bogdan Corduneanu, care sunt prieteni din copilărie, s-au întâlnit într-o benzinărie din Iaşi. Corduneanu i-ar fi cerut la acea întâlnire un împrumut de 20.000 de lei, Liviu I. spunând că îi va da „când va dispune de o sumă atât de mare“.

„La câteva zile de la momentul întâlnirii, persoana vătămată a început să fie contactată în mod repetat de către numitul Bogdan Corduneanu de pe diferite numere de telefon, acesta solici­tându-i să se întâlnească“, au arătat oamenii legii.

„Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu!”

Anchetatorii ieşeni susţin că promisiunea oferirii împrumutului s-a transformat uşor într-o datorie şi că Bogdan Corduneanu ar fi început să îşi ameninţe amicul. Din acest motiv, la un moment dat, Liviu I. ar fi început să îl evite şi nu i-a mai răspuns la telefon.

„Văzând că numitul Bogdan Corduneanu mă suna des, la 4-5 zile, nu îi mai răspundeam la telefon. Acesta îmi spunea la telefon când îi răspundeam că nu e bine să nu-i răspund, că mă bagă în portbagaj, că mă poate găsi oriunde în acest oraş să-mi facă rău. Dintr-o promisiune de a-l ajuta cu un împrumut de 20.000 de lei, am devenit dator în ochii lui Bogdan Corduneanu cu această sumă“, a declarat Liviu I.

Potrivit procurorilor, printre mesajele primite de acesta se numără şi următoarele: „Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu cât de curând, văd că o dai numai în vrăjeală“, „O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând“.

Ameninţat într-o pizzerie din Iaşi

Victima s-a întâlnit cu Corduneanu la o pizzerie din centrul Iaşului. Interlopul era însoţit de C.P. şi Bogdan Iacob. Liviu I. ar fi fost ameninţat cu moartea şi ar fi avut termen până în acea seară să dea banii, dar şi maşina personală, marca Mercedes.

Bogdan Corduneanu a motivat că, în baza promisiunii primite de la Liviu I., a împrumutat bani de la fraţii săi şi că trebuia să îi returneze. După acea întâlnire, disperat, omul de afaceri a sunat la 112 şi a anunţat că este şantajat de unul dintre fraţii Corduneanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.