Membru al clanului Corduneanu, obligat să îi plătească 35.000 de lei unui milionar din Iaşi! (EXCLUSIV)

12596
Vasile Calin (Corduneanu)
Vasile Calin (Corduneanu)

@ Un membru al clanului Corduneanu a fost obligat ieri să îi plătească 35.000 de lei unui milionar din Iaşi @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Marinela Motogna la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru delapidare @ În acelaşi dosar, Vasile Călin (fost Corduneanu) a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru instigare la delapidare @ Acesta a fost obligat să îi achite despăgubiri de 35.000 de lei patronului King Club SRL, milionarul Florescu

Un membru al clanului Corduneanu a fost obligat ieri să îi plătească 35.000 de lei unui milionar din Iaşi. Asadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Marinela Motogna la 1 an de închisoare, cu amânare, pentru delapidare. În acelaşi dosar, Vasile Călin (fost Corduneanu) a primit o pedeapsă de 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru instigare la delapidare.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, fie în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi, fie în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi. Admite, în parte, acţiunea formulată de partea civilă SC King Club SRL şi obligă inculpatul Călin Vasile, fost Corduneanu, la plata către partea civilă a sumei de 35.000 de lei, cu titlu de despăgubiri”, au afirmat ieri judecătorii ieşeni.

 

Membru al clanului Corduneanu, obligat să-i plătească 35.000 de lei unui milionar

 

Astfel, Vasile Călin a fost obligat să îi achite daune milionarului Cătălin Florescu, cel care deţine compania King Club. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către membrul clanului ieşean. Procesul lui Vasile Corduneanu şi al Marinelei Motogna a început pe 9 decembrie 2020.

Vasile Călin a fost acuzat de instigare la delapidare, deoarece, in complicitate cu o angajată a sălii de jocuri, pe nume Marinela Motogna, ar fi obtinut ilegal aproape 7.000 de euro. Faptele s-au petrecut în sala de jocuri aparținând firmei King Club SRL, din complexul Cotnari, municipiul Iași, patronată de familia Florescu. De asemenea, in acest dosar a mai fost cercetat pentru tăinuire si Silviu Marian I., un apropiat al fratilor Corduneanu.

 

Pariau și jucau la „păcănele” cu banii patronului

 

SC King Club SRL ar fi fost păgubită prin doua metode. Prima se referă la faptul că angajata King Club îi dădea direct bani din casierie lui Vasile Călin pentru a-i încărca în aparatul de tip slot-machine („păcănele”) la care ar fi jucat Silviu Marian I., conform anchetatorilor. Faptele s-ar fi petrecut in ziua de 22 aprilie 2019. Polițiștii au constatat dupa vizionarea camerelor de luat vederi din sala de jocuri de noroc ca Marinela Motogna i-a dat bani lui Vasile Călin de 24 de ori. Cu alte cuvinte, Vasile Călin juca la „păcănele” prin intermediul lui Iftimoaia. Asta, deoarece el se jurase că nu va mai juca la „păcănele”.

Cealaltă metodă se referă la faptul că aceeași angajată i-ar fi permis lui Vasile Călin să completeze bilete pentru pariuri sportive fără să-i încaseze banii. „O suma de bani a fost scoasa din gestiunea societatii de catre inculpata Motogna Marinela si inmanata inculpatului Călin Vasile, fost Corduneanu. Rezulta, de asemenea, ca valoarea prejudiciului produs prin emiterea biletelor la pariurile sportive fara a incasa suma reprezentand miza este de 16.000 lei”, se arata in actul de acuzare. Cei doi au fost trimiși in judecată, dar, in cazul lui Silviu Marian I., s-a dispus clasarea, el nefiind trimis in judecată pentru tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.