Şeful Poliţiei Călare, acuzat că a violat o minoră, lăsat în libertate! FOTO (EXCLUSIV)

626
Tiberiu Cebotaru
Tiberiu Cebotaru

@ Şeful Poliţiei Călare Iaşi, acuzat că a violat o minoră, a fost lăsat în libertate @ Decizia a fost luată recent de judecătorii ieşeni şi este definitivă @ Astfel, magistraţii au decis înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar în cazul lui Mihail Tiberiu Cebotaru

Şeful Poliţiei Călare Iaşi, acuzat că a violat o minoră, a fost lăsat în libertate! Decizia a fost luată recent de judecătorii ieşeni şi este definitivă. Astfel, magistraţii au decis înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar în cazul lui Mihail Tiberiu Cebotaru.

„Instanţa admite contestaţia formulată de Mihail Tiberiu Cebotaru. Înlocuieşte măsura preventivă a arestului la domiciliu a inculpatului cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Definitivă”, au afirmat judecătorii ieşeni. Cebotaru este aparat de avocatul Robert Amuntencei.

Şeful Poliţiei Călare Iaşi, acuzat că a violat o minoră

Şeful Poliției Călare a fost trimis recent în judecată pentru viol şi acuzat de agresiune sexuală. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au luat această decizie în ceea ce îl priveşte pe Tiberiu Mihail Cebotaru.

După arestarea sa, şeful Poliţiei Călare Iaşi a contestat hotărârea. De altfel, la ieşirea din sediul Judecătoriei, acesta a susţinut încă de la început că este nevinovat şi că întreg scandalul ar fi o înscenare. „Sunt nevinovat! Este o înscenare! Totul a izbucnit de la o afacere privind vânzarea unui cal”, a apucat să spună Tiberiu Mihail Cebotaru.

 

Mihail Tiberiu Cebotaru susţine că este nevinovat

 

Instructorul de echitație din Iași a fost reținut, fiind suspectat că ar fi violat de 3 ori o fată de 11 ani, sub amenințarea unui cuțit. Dar nimeni nu a putut explica de ce un bărbat în toată firea ar fi avut nevoie de un cuţit pentru a ameninţa o fată de 11 ani, care opricum este impresionabilă la acea vârstă.

Potrivit unor surse judiciare, scandalul ar fi pornit, de fapt, de la promisiunea făcută de Cebotaru familiei fetiţei, de a vinde un cal, promisiune care nu ar mai fi fost ţinută din cauza unei neînţelegeri privind preţul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.