Movilă vinde cu un sfert de milion de Euro casa luată de pomană de la Primăria Iași

10002
Petrica Movila si casa de pe strada Trei Ierarhi
Petrica Movila si casa de pe strada Trei Ierarhi

@ Casa pe care actualul city-manager al municipiului Iași și fost deputat Petru Movilă a cumpărat-o de la primărie cu numai 4.000 euro a fost scoasă la vânzare cu un preț de 250.000 euro @ Un profit curat de 246.000 Euro pe care ‘’alesul nostru’’ îl realizează doar plimbând niște hârtii @ ‘’Nu știu să fie scoasă la vânzare, soția mea se ocupă’’, a spus Movilă @ Când a intrat în politică Movilă nu avea nici după ce bea apă @ Acum este unul dintre cei mai bogați politicieni din Iași

Te chinui să-ți plătești ratele la bancă pentru un credit eșalonat pe 30 de ani pentru că ți-ai luat un apartament cu două camere și ai votat cu Petru Movilă sau cu unul dintre partidele din care a făcut sau face parte? Atunci trebuie să afli că alesul tău Petru Movilă este pe cale să câștige curat 246.000 euro din vânzarea unei case de locuit pe care a luat-o de pomană de la Primăria municipiului Iași. Astfel, Petrica Movila a cumpărat casa de la Primăria Iași în anul 2012. Imobilul cumpărat avea o suprafață de 41,75 mp pe strada Trei Ierarhi nr.8. Este chiar în spatele Bisericii Trei Ierarhi. Movilă a cumpărat casa cu infima sumă de 18.696 lei, adică vreo 4.000 euro. Pe lângă terenul de sub casă a mai luat în aceiași bani și 16,5 mp teren, curtea casei. Asta în condițiile în care în această zonă prețul unui metru pătrat de teren sau clădire este de cel puțin 1.000 euro. Casa i-a fost repartizată lui Movilă de primărie să locuiască cu chirie. Movilă n-a stat prea mult timp în imobil și la scurt timp a invocat Legea 112/1995 care le dădea dreptul chiriașilor din casele naționalizate să cumpere imobilele nerevendicate la asemenea prețuri derizorii. Bine înțeles Movilă a reușit să ia casa în perioada în care era foarte activ în politica locală.

Acum o vinde cu 250.000 euro

Acum după 10 ani, casa a fost scoasă la vânzare pe OLX cu suma de 250.000 euro. După cum am spus un profit curat de 246.000 euro pentru actualul city-manager al municipiului Iași. Contactat telefonic, Petru Movilă a spus inițial că nu se ocupă el de vânzarea imobilului ci probabil anunțul a fost postat de soție. După 5 minute, Movilă a revenit cu un nou apel și a spus că nu a scos casa la vânzare. ‘’Casa nu este de vânzare. Eu nu am luat-o de la primărie cu 4.000. În plus, după ce am luat-o de la primărie am mărit-o’’, a spus Movilă. În videoclipul de mai jos puteți vedea casa luată de Petru Movilă, în spatele bisericii Trei Ierarhi. Când a intrat în politică Movilă nu avea nici după ce bea apă. Acum deține mai multe case, conturi în bănci etc.

După testul ADN, soția fostului deputat Movilă și-a luat casă în centru pe numele fiului din prima căsătorie

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.