Moştenitorul unui imperiu, acuzat de vătămare corporală! Procesul lui Silviu Stegariu continuă!

548
Silviu Stegariu
Silviu Stegariu

@ Moştenitorul unui imperiu este acuzat de vătămare corporală @ Procesul lui Silviu Stegariu continuă la Judecătoria Paşcani @ Moştenitorul celui care a construit Agrocom Strunga a intrat în vizorul anchetatorilor după ce ar fi agresat un angajat al firmei amintite

Moştenitorul unui imperiu este acuzat de vătămare corporală! Procesul lui Silviu Stegariu continuă la Judecătoria Paşcani! Moştenitorul celui care a construit Agrocom Strunga a intrat în vizorul anchetatorilor după ce ar fi agresat un angajat al firmei amintite.

Iniţial s-a vorbit despre tentativă de omor, dar, mai apoi, acuzaţia a fost schimbată. Acum, procesul de vătămare corporală a fost amânat de magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani pentru data de 22 noiembrie 2023.

 

Moştenitorul unui imperiu, acuzat de vătămare corporală!

 

Un afacerist din județul Iași, Silviu Stegariu, a fost trimis în judecată de anchetatori pentru vătămare corporală din culpă. Inițial, polițiștii din Pașcani au făcut cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

După ce au fost analizate leziunile victimei, oamenii legii au schimbat încadrarea juridică, iar dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. Procurorii au făcut cercetări pentru tentativă de omor, în cazul afaceristului Silviu Stegariu. Totuşi, anchetatorii au stabilit că ar fi fost vorba doar despre o vătămare corporală.

 

Autoritățile ieșene, alertate printr-un apel la 112

 

Pe data de 25 noiembrie 2021, autoritățile ieșene au fost alertate printr-un apel la 112 cu privire la faptul că tractoristul Constantin Cristian L. (49 de ani) se află într-o baltă de sânge, după ce ar fi fost înjunghiat pe un câmp din localitatea Strunga. Cei care ar fi sunat la 112 ar fi fost colegi de-ai victimei. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Victima a fost preluată și dusă la Spitalul Pașcani, după care a fost transferată la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iași. Tractoristul a fost la un pas de moarte din cauza leziunilor suferite, el fiind supus unor intervenții chirurgicale.

Polițiștii au declanșat ancheta pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, până la emiterea unui certificat medico-legal. După ce doctorii au constatat că viața victimei a fost pusă în pericol, oamenii legii au schimbat încadrarea juridică în cea de tentativă de omor. Potrivit unor surse judiciare, în urma unui conflict spontan, victima ar fi fost înjunghiată cu un obiect ascuțit-înțepător (cuțit) în zona coapsei, sângerând abundent după ce i-ar fi fost atinsă artera femurală.

Cel care a pus bazele companiei Agrocom Strunga a fost nimeni altul decât tatăl lui Silviu Stegariu, omul de afaceri Florin Stegariu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.