Femeie care se dădea drept asistentă medicală, trimisă la puşcărie de judecătorii ieşeni! Totul, în urma unor „ţepe”! FOTO (EXCLUSIV)

3044
O femeie cu masca de protectie la gura si la nas, condusa de un barbt in spatele sediului Judecatoriei Iasi
Ana Maria Todirel este acuzata din nou de comiterea unei infractiuni de catr procurori

@ O femeie care se dădea drept asistentă medicală a fost trimisă la puşcărie de judecătorii ieşeni @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Ana Maria Todirel la 4 ani şi 7 luni de temniţă @ În acelaşi dosar, judecătorii l-au condamnat pe Florin Iftimie la 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu suspendare @ Întreg scandalul a ieşit la iveală în urma unor „ţepe” trase unor pensionari

O femeie care se dădea drept asistentă medicală a fost trimisă la puşcărie de judecătorii ieşeni! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o ieri pe Ana Maria Todirel la pedeapsa totală de 4 ani şi 7 luni de temniţă.

În acelaşi dosar, judecătorii l-au condamnat pe Florin Iftimie la 2 ani şi 10 luni de închisoare, cu suspendare. în urma unor „ţepe” trase.

Daune materiale şi morale consistente

Pe lângă pedepsele aplicate celor doi indivizi, judecătorii ieşeni au decis ca aceştia să le achite victimelor şi daune materiale şi morale. Aşadar, cei doi trebuie să plătească, în total, despăgubiri în valoare totală de 58.500 de lei.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. De asemenea, la aplicarea pedepsei în cazul Anei Maria Todirel, judecătorii ieşeni au luat în calcul şi condamnări anterioare ale acesteia.

A profitat de naivitatea pensionarilor ieşeni

Procesul celor doi indivizi a început pe data de 13 iulie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi i-au trimis în judecată sub mai multe acuzaţii de furt şi înşelăciune.

Conform anchetatorilor, cei doi au intrat în atenţia lor în urmă cu mai bine de un an, după ce mai mulţi pensionari li s-au plâns poliţiştilor că au fost lăsaţi fără agoniseala de o viaţă. În fiecare dintre cazuri a fost vorba despre câteva mii de lei.

În trecut, Ana Maria Todirel a fost acuzată că s-ar fi dat drept asistentă medicală în faţa unui pensionar pentru a-i câştiga încrederea şi a-l lăsa fără bani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.