Consilierul ministrului Costel Alexe campion al postarilor despre incompetenta lui Chirica

1275
Andrei Cazacu si Mihai Chirica montaj
Andrei Cazacu si Mihai Chirica montaj

@ In trecut liberalii s-au intrecut in a critica incompetenta primarului Mihai Chirica acum candidat al PNL la Primaria Iasi @ Cea mai cunoscuta este asocierea lui Mihai Chirica cu Mafia Imobiliara intr-un discurs al lui Rares Bogdan @ Ce spuneti insa de asta insa: ‘’Nu-i nici Venezuela nici Siria, suntem in Iasi, un oras cu banci inteligente si primar incompetent. Copoul in bezna pentru a treia seara consecutiv. Update: doua accidente usoare’’?. @ Aceste cuvinte au fost postate pe Facebook pe 30 august 2018 de Andrei Cazacu, consilierul personal al ministrului Mediului, Costel Alexe @ Pagina lui Cazacu este plina de postari in care personajul se simte revoltat de incompetenta lui Chirica

In trecut pentru liberali primarul Iasului era un incompetent. Dupa intrarea in PNL a devenit brusc un geniu. Pana la racolarea in PNL liberalii se intreceau in a scoate in evidenta incompetenta lui Mihai Chirica si a-l asocia pe acesta cu Mafia Imobiliara si, a devenit viral pe Facebook clipul video in care Rares Bogdan vorbeste despre ‘’urbanismul de manea’’ din Iasi si despre blocurile intre case. Mai aproape de noi insa, la Iasi, Andrei Cazacu, consilierul ministrului Costel Alexe a pastrat pe pagina sa de Facebook o postare in care vorbeste de asemenea de incompetenta lui Mihai Chirica. Pe 30 august 2018, Andrei Cazacu era revoltat de faptul ca zona Copou din Iasi era in bezna si din acest motiv aveau loc accidente rutiere. ‘’Nu-i nici Venezuela nici Siria, suntem in Iasi, un oras cu banci inteligente si primar incompetent. Copoul in bezna pentru a treia seara consecutiv. Update: doua accidente usoare’’, a postat Andrei Cazacu.

O alta postare din mai 2018: ‘’Domnule primar, Mihai Chirica, chiar nu puteți să vă faceți treaba? Fișa postului, legea și mai ales bunul simț vă obligă să verificați că șantierele deschise respectă normele de mediu! Dincolo de distrugerea domeniului public, dincolo de faptul că sute de copaci se vor usca și vor fi inlocuiți din banii publici ai ieșenilor, vă invit să vizitați zona la prima ploaie, să vedeți cum șiroaie de nămol se scurg pe carosabil și contribuie din plin la poluarea și așa excesivă din Iași’’. Alta postare a aceluiasi Andrei Cazacu din 2017: ‘’Domnule Mihai Chirica, daca Politia Locala si-ar face treaba si ar da macar jumatate din amenzi, in jumatate de luna s-ar strange fonduri pentru o herghelie de cai (stiu ca sunteti pasionat)’’.Acum Mihai Chirica este candidatul PNL la Primaria Iasi iar Andrei Cazacu nu mai are nici o postare pe ‘’subiect’’.

Discursul lui Rares Bogdan

Spuneam mai sus despre discursul dur pe care la un moment dat Rares Bogdan l-a tinut impotriva lui Mihai Chirica. Se intampla intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi de Costel Alexe, Rares Bogdan si Ludovic Orban inainte de racolarea lui Chirica. Redam mai jos frazele memorabile rostite de Rares Bogdan. ‘’Domnul asta primar Chirică nu știu cum îl cheamă, trebuie sa se hotărască ce e dansul trebuie sa se hotarasca pe ce pozitie joaca, si sa inceteze cu Mafia Imobiliara care a pus stapanire pe un oras intreg pentru ca Iasul nu merita asa ceva, nu merita sa aiba nici blocuri intre case, nici urbanism deșănțat nici arhitectură de manea’’, spunea Rares Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here