Ce au decis judecătorii Înaltei Curţi în cazul avocatului ieşean acuzat de crimă! Dezamăgire totală pentru Sebastian Felecanu!

983
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins recent contestaţia formulată de Sebastian Felecanu, avocatul ieşean acuzat de omor @ Astfel, magistraţii au dispus prelungirea arestului în cazul acestuia @ Amintim că individul este acuzat că şi-a ucis iubita, pe avocata Monica Cioată, aruncând-o din apartamentul său, de la etajul 6 al blocului AJOFM din zona Târgu Cucu

Judecătorii din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins recent contestaţia formulată de Sebastian Felecanu, avocatul ieşean acuzat de omor @ Astfel, magistraţii au dispus prelungirea arestului în cazul acestuia.
„Instanţa respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Sebastian Felecanu împotriva încheierii penale din data de 17 octombrie 2022, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Iaşi. Definitivă”, au precizat judecătorii din cadrul ÎCCJ.

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat că şi-a ucis iubita

Amintim că, la mijlocul lunii septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile. Amintim că, pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Aşadar, la aproximativ un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Anchetatorii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Victima a avut parte de o moarte extrem de violentă

Experţii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

În plus, avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De altfel, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul. Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.