Accident mortal, pe o șosea din Iași! Victima n-a avut nicio șansă în impactul devastator! (EXCLUSIV)

1236
Accident
Accident

@ Accident mortal, pe o șosea din Iași – victima n-a avut nicio șansă în impactul devastator @ În urma accidentului teribil, șoferul a fost pedepsit ieri de către judecătorii ieșeni @ Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Ștefan Nechita la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Accident mortal, pe o șosea din Iași! Victima n-a avut nicio șansă în impactul devastator. În urma accidentului teribil, șoferul a fost pedepsit ieri de către judecătorii ieșeni. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Ștefan Nechita la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 sau în cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti – Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, au mentionat judecatorii iesneni.

 

Daune după accidentul care a avut loc în Iași

 

Pe lângă pedeapsa aplicată șoferului bucureștean, judecătorii ieșeni au decis și acordarea de despăgubiri către rudele victimei.

Așadar, magistrații au obligat asiguratorul mașinii la plata unor despăgubiri în valoare totală de 18.750 de euro, reprezentând daune materiale și morale, către rudele victimei. Demn de remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Victima n-a avut nicio șansă în impactul devastator

 

Procesul lui Ștefan Nechita a început pe data de 25 octombrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe șofer sub acuzația de ucidere din culpă.

Conform anchetatorilor ieșeni, pe data de 3 decembrie 2015, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier mortal. În urma impactului devastator, victima nu a avut nicio șansă, chiar dacă aceasta a fost transportată de urgență la spital.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.