Crimă la Iași, ca la Mangalia? Ucis în bătaie din pricina iubitei!

15368
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Crimă la Iași, ca la Mangalia – un bărbat a fost ucis în bătaie din pricina iubitei @ În urma incidentului de o gravitate extremă, doi ieșeni au fost trimiși ieri în judecată de procurori @ Astfel, Florin Răileanu și Denis Cristinel Leuștean trebuie să dea acum socoteală sub acuzația de omor 

Crimă la Iași, ca la Mangalia? Un bărbat a fost ucis în bătaie din cauza iubitei. În urma incidentului de o gravitate extremă, doi ieșeni au fost trimiși ieri în judecată de procurori. Așadar, Florin Răileanu și Denis Cristinel Leuștean trebuie să dea acum socoteală sub acuzația de omor.

Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de zis toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Crimă la Iași, ca la Mangalia?

 

Demn de remarcat este faptul că cei doi indivizi au intrat în vizorul anchetatorilor ieșeni în urmă cu câteva săptămâni. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au afirmat că Laurențiu Constantin A., de 38 de ani, a fost găsit decedat în satul Covasna, din comuna Costuleni, în propria casă.

„Inculpatii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor. În seara zilei de 11 iunie 2023, în jurul orei 21:30, în timp ce se aflau la locuința cumnatului lor, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul excesiv de alcool din partea victimei, precum și de faptul că acesta o agresase fizic în acea zi pe sora celor doi, i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele în zona corpului, cauzându-i o hemoragie internă (consecința rupturii traumatice de ficat, splină și rinichi), leziuni ce au dus la decesul numitului L.C.A. A fost formulată o propunere de arestare preventivă care a fost admisă”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

Supărați pentru că a fost agresată o femeie

 

Surse judiciare au afirmat că Laurențiu Constantin A. avea o relație cu o tânără din aceeași comună. Din spusele vecinilor, cei doi iubiți se certau destul de des, momente în care interveneau rudele femeii pentru a-l pune la punct pe Laurențiu.

Numai că, ultima oară, acest lucru i-a fost fatal ieșeanului, acesta fiind găsit fără suflare în propria casă, după oribilul incident. Amintim că, recent, la Mangalia a avut loc o crimă, în cadrul căreia o tânără ar fi fost ucisă de prietena ei cea mai bună, din copilărie, din pricina invidiei pe care o resimțea față de relația amoroasă a victimei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.