Prinşi în tren cu heroină! Au mers în Ferentari şi au vrut să aducă drogurile în Iaşi!

1138
heroina
heroina

@ Prinşi în tren cu heroină: au mers în Ferentari şi au vrut să aducă drogurile în Iaşi @ În urma incidentului, doi indivizi au fost pedepsiţi recent de magistraţi @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Mihai Gabriel Codrescu la 4 ani de temniţă, iar pe Iulian Hurmuzache – la 3 ani, 9 luni şi 10 zile de puşcărie, pentru trafic de droguri de mare risc

 

Prinşi în tren cu heroină: au mers în Ferentari şi au vrut să aducă drogurile în Iaşi! Astfel, în urma incidentului, doi indivizi au fost pedepsiţi recent de magistraţi.

Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Mihai Gabriel Codrescu la 4 ani de temniţă, iar pe Iulian Hurmuzache – la 3 ani, 9 luni şi 10 zile de puşcărie, pentru trafic de droguri de mare risc. De asemenea, magistraţii ieşeni au confiscat mai multe grame de heroină.

 

Prinşi în tren cu heroină!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul celor doi indivizi a început pe data de 15 noiembrie 2022.

„Pe 2 august 2022, la ora 23:00, inculpatul s-a deplasat în municipiul București, de unde a procurat, în scopul comercializării / oferirii cu titlu gratuit, cantitatea de 11,35 grame de heroină, drog de mare risc, pe care a transportat-o, fiind depistat pe 3 august 2022, la ora 21:50, după stația CF Buhăiești, unde, cu ocazia controlului corporal, a predat cantitatea de heroină ce era deținută în scopul comercializării / oferirii cu titlu gratuit.

De asemenea, pe 2 august 2022, la ora 23:00, cel de-al doilea inculpat s-a deplasat în București, de unde a procurat, în scopul comercializării / oferirii cu titlu gratuit, cantitatea de 3,19 grame de heroină, drog de mare risc, pe care a transportat-o, fiind depistat pe 3 august 2022, la ora 21:50, după stația CF Buhăiești, unde, cu ocazia controlului corporal, a fost descoperită cantitatea de heroină ce era deținută în scopul comercializării / oferirii cu titlu gratuit”, au spus anchetatorii.

 

Mihai Gabriel Codrescu şi Iulian Hurmuzache, urmăriţi îndeaproape de oamenii legii

 

Anchetatorii ieşeni au adăugat că cei doi indivizi au urmat un anumit traseu şi că au stat în cartierul bucureştean Ferentari într-un anume interval orar.

„Pe 3 august 2022, în jurul orei 21.50, poliţiştii din cadrul B.S.P.P.C.- S.R.P.T., în timp ce efectuau serviciul de patrulare în trenul de călători IR 1665 Bucureşti, la ultimul vagon din compunerea trenului, au depistat doi bărbaţi care aveau un comportament suspect”, au subliniat oamenii legii.

Conform acestora, cei doi au recunoscut că aveau heroină, dar că ar fi fost pentru consum propriu. Totuşi, procurorii au verificat telefoanele celor doi şi au ajuns la concluzia că drogurile urmau a fi date mai departe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.