Cererea făcută de avocatul ieşean acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată i-a lăsat mască pe judecători! (EXCLUSIV)

4110
Sebastian Felecanu
Sebastian Felecanu

@ Cererea făcută de avocatul ieşean acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată i-a lăsat mască pe judecători @ Sebastian Felecanu s-a săturat de stat după gratii @ Totuşi, procurorii ieşeni au cerut din nou verificarea măsurii arestului preventiv în cazul acestuia @ Sebastian Felecanu va fi adus din nou în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi pe data de 15 martie 2023

Cererea făcută de avocatul ieşean acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată i-a lăsat mască pe judecători! Astfel, Sebastian Felecanu s-a săturat de stat după gratii. Însă procurorii ieşeni au cerut din nou verificarea măsurii arestului preventiv în cazul acestuia.

Sebastian Felecanu va fi adus din nou în faţa judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi pe data de 15 martie 2023. Atunci, instanţa va verifica măsura arestului preventiv şi dacă se impune prelungirea acesteia.

 

Sebastian Felecanu vrea să scape de gratii

 

Recent, judecătorii au dispus prelungirea arestului preventiv în cazul lui Sebastian Felecanu. „Instanţa menţine măsura arestării preventive a inculpatului Sebastian Felecanu, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Respinge cererea formulată de inculpat, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu”, au subliniat judecătorii ieşeni.

În septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile. Pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu.

Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

 

O moarte extrem de violentă pentru avocata Monica Cioată

 

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul.

Ulterior, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. În plus, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.