Femeie respectată din Iaşi, prinsă băută la volan! La audieri, psihologul a recunoscut totul! (EXCLUSIV)

2864
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism
Mâinile unei femei pe volanul unui autoturism

@ O femeie respectată din Iaşi a fost prinsă băută la volan @ La audieri, psihologul a recunoscut totul @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o recent pe Lola Ciotoroschi la 9 luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru conducere sub influenţa alcoolului

O femeie respectată din Iaşi a fost prinsă băută la volan! La audieri, psihologul a recunoscut totul.

Aşadar, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Lola Ciotoroschi la 9 luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru conducere sub influenţa alcoolului. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Femeie respectată din Iaşi, prinsă băută la volan!

Procesul psihologului Lola Ciotoroschi a început pe data de 2 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

„Pe 10 decembrie 2021, în jurul orei 20:15, inculpata a condus un autoturism pe strada Orientului, aflându-se sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul Dragger a rezultat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat și, conform buletinului de analiză toxicologică, aceasta avea o valoare de 1.30 grame la mie (la prima probă – ora 20:40) și 1.16 grame la mie (la cea de-a doua probă 21:40)”, au spus oamenii legii.

La audieri, psihologul a recunoscut totul!

La termenul de judecată din 21 martie 2023, instanţa a încuviinţat cererea ieşencei ca judecata să aibă loc numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor, potrivit procedurii recunoaşterii învinuirii.

Femeia a declarat că este psiholog şi că ar fi plecat să îi ducă soţului nişte medicamente. Aceasta a recunoscut modalitatea în care a condus, pe contrasens şi fără a da prioritate de trecere. De altfel, fiind audiată în calitate de suspectă, a recunoscut și regretat fapta comisă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.