Preot din Iaşi, prins băut la volan! Faţa bisericească, implicată într-un accident rutier! (EXCLUSIV)

9648
Accident pe o strada
Accident pe o strada

@ Un preot din judeţul Iaşi a fost prins băut la volan @ Faţa bisericească a fost implicată într-un accident rutier @ Recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani l-au condamnat pe Vasile Nicoară la 1 an şi 5 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere sub influenţa alcoolului

Un preot din judeţul Iaşi a fost prins băut la volan! Faţa bisericească a fost implicată într-un accident rutier.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani l-au condamnat recent pe Vasile Nicoară la 1 an şi 5 luni de închisoare, cu amânare, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

Preot din Iaşi, prins băut la volan!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul preotului a început pe data de 15 decembrie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe Vasile Nicoară (51 de ani) sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului.

„Pe 30 iunie 2022, inculpatul a condus autoturismul marca Volkswagen Touran pe DE 583, în afara localității Răchiteni și pe alte drumuri publice, având în sânge o concentrație de 1,42 grame la mie. Fiind audiat pe parcursul urmăririi penale în calitate de suspect şi inculpat, a recunoscut fapta comisă, astfel cum a fost reţinută în sarcina sa, regretând săvârsirea acesteia”, au spus magistraţii ieşeni.

 

Ce au spus anchetatorii despre accident

 

Anchetatorii au spus că, în cauză, s-a dispus clasarea cauzei cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, respectiv cu privire la leziunile cauzate preotului și soției sale, întrucât lipsesc plângerile prealabile ale acestora. Pe 30 iunie 2022, la ora 17:02, agenții din cadrul Poliției Târgu Frumos au fost sesizaţi despre faptul că, pe DE 583, pe raza comunei Răchiteni, s-a produs un accident rutier.

Deplasându-se în locul indicat, polițiştii au identificat la km 3+300 metri, în intersecția DE 583 cu DC 201C, două autoturisme și o motocicletă care prezentau avarii. Agenții au procedat la testarea tuturor conducătorilor celor trei vehicule implicate cu aparatul Drager etilotest. S-a stabilit că preotul avea o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.