Dezamăgire pentru avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată! Judecătorii nu i-au dat voie! FOTO

562
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Dezamăgire pentru avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată @ Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu i-au dat voie să îşi practice meseria @ Iniţial, Sebastian Felecanu le solicitase magistraţilor ieşeni acelaşi lucru, dar şi aceştia l-au refuzat

Dezamăgire pentru avocatul acuzat că şi-a ucis iubita însărcinată! Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu i-au dat voie să îşi practice meseria!

„Instanta respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatorul Felecanu Sebastian împotriva încheierii penale din data de 27.02.2024, pronunţată de Curtea de Apel Iaşi – Secţia penală şi pentru cauze cu minori. Obligă contestatorul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 12 martie 2024″, au precizat magistratii de la ICCJ.

Iniţial, Sebastian Felecanu le solicitase magistraţilor ieşeni acelaşi lucru, dar şi aceştia l-au refuzat! De asemenea, i-au refuzat cererea de a merge periodic la cumpărături, la magazinul Carrefour din incinta Halei Centrale.

Acuzat că şi-a omorât iubita însărcinată

În septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, 3 rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe data de 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

La aproximativ un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Moarte violentă pentru avocata Monica Cioată

Specialistii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). Totodată, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul. Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.