Crima care a îngrozit tot oraşul! Fost poliţist, trimis la puşcărie pentru omor! (EXCLUSIV)

875

@ Crima care a îngrozit tot oraşul: fost poliţist, condamnat la 12 ani de puşcărie pentru omor @ Astfel, Gabriel Tiberiu Ghelbere a fost pedepsit ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi @ Totuşi, sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată

Crima care a îngrozit întreg oraşul: un fost poliţist a fost trimis la puşcărie pentru omor! Astfel, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au pedepsit pe Gabriel Tiberiu Ghelbere pentru că acesta şi-ar fi ucis mama.

„Instanţa îl condamnă pe inculpat la pedeapsa de 12 (doisprezece) ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului Ghelbere Tiberius Gabriel, măsură preventivă luată prin încheierea din 13 aprilie 2023″, au afirmat ieri magistraţii ieşeni.

Fost poliţist ieşean, acuzat că şi-a ucis mama

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Amintim că, pe 13 aprilie 2023, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a solicitat arestarea preventivă a lui Gabriel Tiberiu Ghelbere (în vârstă de 47 de ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„În noaptea de 7 aprilie 2023, în jurul orei 1:00 – 2:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpatul G.T.G. i-a aplicat mamei sale, R.L.G., în vârstă de 70 de ani, mai multe lovituri cu un obiect contondent, cauzându-i leziuni grave atât la nivelul capului cât şi al întregului corp, victima decedând în urma acestora”, a spus Cătălin Radu Ţocu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Gabriel Tiberiu Ghelbere, dus după gratii

Anchetatorii ieşeni au adăugat că Gabriel Tiberiu Ghelbere ar fi comis fapta având discernământul păstrat. Acesta a fost audiat pe 13 aprilie 2023 în calitate de inculpat, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 13:40.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale sau luarea altor măsuri procesuale, aşa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedură penală, nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a încheiat Cătălin Radu Ţocu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.