Veste proastă pentru Adrian Corduneanu! Nu se aştepta la aşa ceva! FOTO

1746
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Veste proastă pentru un membru al lumii interlope @ Adrian Corduneanu nu se aştepta la aşa ceva @ Astfel, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au constatat legalitatea măsurii controlului judiciar luată în cazul lui Adrian Corduneanu

Veste proastă pentru un membru al lumii interlope! Adrian Corduneanu nu se aştepta la aşa ceva! Asadar, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au constatat ieri legalitatea măsurii controlului judiciar luată în cazul lui Adrian Corduneanu.

„Instanta constată legalitatea si temeinicia măsurii controlului judiciar dispusă fată de inculpatul Adrian Corduneanu, trimis în judecată pentru săvârsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, complicitate la înselăciune si camătă, măsură preventivă pe care o mentine”, au afirmat magistratii ieseni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Veste proastă pentru Adrian Corduneanu!

În urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a admis contestaţia depusă de procurori după ce Curtea de Apel Iaşi refuzase emiterea mandatului de arestare pe numele celui supranumit „Beleaua”.

Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar. Amintim că Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le-ar fi avut.

Diamantul roz Ramona Corduneanu
Diamantul roz Ramona Corduneanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.