”Chirica uneste mafiile imobiliare din PSD si PNL”. Iasul a fost abandonat

1144
Chirica, Boca, Surdu
Chirica, Boca, Surdu

@ Declaratia apartine deputatului Cosette Chichirau care a comentat astfel, faptul ca alesii municipiului Iasi s-au intrunit astazi in sedinta pentru a aproba proiectele imobiliare ale unor consilieri locali Florin Boca, Gabriel Surdu (PSD), Violeta Gaburici (PMP) dar si ale unor politicieni liberali

 

Sedinta Consiliului Local de astazi nu a fost despre ieseni si problemelelor ci despre aprobarea unor proiecte imobiliare controversate ale unor  alesi locali de la PSD, PNL si PMP. Astfel, pentru liderul consilierilor PSD, Gabriel Surdu s-a aprobat astazi un proiect privind construirea unui aparthotel pe str. Petru Movilă. Pentru fostul deputat PNL, Traian Dobre s-a aprobat un ansamblu imobiliar  a bariera din Dacia, pe terenul Comat. Pentru Violeta Gaburici s-a aprobat tot un aparthotel, nu departe de locul in care si Surdu va ridica un complex similar, adica tot in spatele Mitropoliei. Pentru consilierul PSD, Florin Boca s-a aprobat proiect de blocuri cu pana la 10 etaje in zona Aurel Vlaicu. Practic, la In Consiliul Local Iasi partidele sunt toate o apa si un pamant, reprezentantii acestora isi sustin reciproc afacerile prin mandatul dat de cetateni. Opozitia disparut din Consiliul Local Iasi. ”Cam asta se întâmplă astăzi în Primăria Iași. Trecerea lui Chirica de la PSD la PNL nu deranjează pe nimeni, ba din contră. El unifică cele două mafii imobiliare, care altfel s-ar prăbuși, mai ales după alegerile locale, când consilierii USR PLUS vor obține cel puțin o treime dintre mandate. Mihai Chirica își cumpără susținerea politică prin PUZ-uri cu dedicație. Primarul sacrifică binele ieșenilor și dreptul lor la o locuire decentă pentru interesul lui imediat. Astăzi au fost votate mai multe Planuri Urbanistice Zonale derogatorii (PUZ-uri). Printre beneficiari: trei actuali consilieri locali (Gabriel Surdu PSD, Violeta Găburici PMP şi Florin Boca PSD), un fost consilier local (Cătălin Cristian PDL/PNL) și un fost deputat (Traian Dobre exPSD/exPNL). Iată cum blatul PNL – PSD din Iași este cimentat de interesele imobiliare.

Aceste PUZ-uri aduc beneficii financiare directe celor care le solicită”, a comentat astazi, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR, Cosette Chichirau.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.