Vrei sa iesi din casa? Politia a dat aseara amenzi de 14.000 euro. Galerie Foto

1217

@ Politisti ieseni si Jandarmeria au verificat aseara cetatenii care se plimbau pe jos sau care se aflau in trafic dupa ora 22.00 @ Cei care nu au avut un motiv temeinic sa iasa sau nu au avut documente legale au fost amendati

Politia si Jandarmeria ieseana au organizat aseara o actiune ampla de verificare a modului in care cetatenii inteleg sa se conformeze ordonantelor militare cele care reglementeaza deplasarea locuitorilor in perioada starii de urgenta. Sa mentionam ca potrivit acestor ordonante militare, cetatenii nu pot iesi din casa daca nu au un motiv temeinic (procurarea hranei, asistenta medicala etc) si trebuie sa ateste acest lucru printr-o declarative pe proprie raspundere pe care trebuia sa o aiba asupra lor pentru cazul in care sunt opriti de fortele de ordine. De asemenea in cazul in care merg la serviciu trebuie sa aiba asupra lor o adeverinta eliberata de angajator. Aseara incepand cu ora 22.00 Politistii si Jandarmii au organizat un filtru de verificare la intrarea in Iasi pe la rond Pacurari-Magazin Gama. ‘’Aseara politistii ieseni au actionat pentru verificarea implementarii masurilor generale pentru impiedicarea raspandirii Covid19. În urma acțiunilor desfășurate aseară pentru verificarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 2/2020, polițiștii ieșeni au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 67.200 de lei’’, a spus Ioan Bilea, purtator de cuvant al IPJ.

Au fost amendati cei care se plimbau aiurea, nu aveau asupra lor declaratiile pe proprie raspundere sau adeverintele eliberate de angajator.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.