Palas si Iulius Mall pun lacătul pe ușă începând de astăzi. Nu se știe până când

962

@ Începând din 23 martie 2020, Palas Mall și Iulius Mall Iași își suspendă temporar activitatea @ Vor fi deschise farmaciile si magazinele alimentare dar si spalatoriile

Începând din 23 martie 2020, Palas Mall și Iulius Mall Iași își suspendă temporar activitatea. ‘’Este o măsură de protecție și responsabilitate, susținută prin emiterea Ordonanței Militare nr. 2 din 21 martie 2020. În continuare, ieșenii vor avea la dispoziție locațiile cu produse alimentare și de necesitate’’, se arată într-un comunicat de presă emis de Iulius Grup. Astfel, hypermarketul Auchan este în continuare deschis zilnic, în intervalul 08.00 – 21.00. Aici au fost luate măsuri de protecție, care, presupun dezinfectarea frecventă a tuturor cărucioarelor și suprafețelor de contact, dar și punerea la dispoziția acestora de soluții pentru dezinfectarea mâinilor. În ansamblul Palas rămân deschise farmaciile si unele magazine alimentare,  continuă să funcționeze și Animax, cu produse veterinare, dar și curățătoria Omniclean, situate la nivelul -2 sub Auchan Palas, după program redus, 12.00 – 20.00.

La Iulius Mall ramane deschis Carrefour

La Iulius Mall Iași este în continuare accesibil Carrefour Market, unde clienții își pot face cumpărăturile necesare, între orele 08.00 – 22.00. Si aici raman deschise farmaciile, magazinul pentru animale de casa si spalatoria. Și Oficiul Poștei Române își continuă activitatea, între 10.00 și 17.00, precum și Serviciul de Evidență a Populației, programul acestuia fiind disponibil pe site-ul institutiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.