Prinsă după un flagrant de mită inspectoarea antifraudă vrea salariu întreg și să controleze firme

3183
Evelina Alexandra Hîra- inspectori antifrauda
Evelina Alexandra Hîra- inspectori antifrauda

@ Alexandra Volf unul dintre cei doi inspectori antifrauda trimiși în judecată după ce DNA Iași, după ce au fost prinși că au luat șpaga de la un afacerist pe care il controlau vrea să-și incaseze in continuare leafa si sa mearga in control la firme @ Alexandra Volf a contestat controlul judiciar impus de DNA inclusiv poprirea pe salariu @ De la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Suceava ni s-a spus ca aceasta este in continuare angajata unitatii

Alexandra Evelina Volf (fostă Hîra-fiica primarului comunei Heleșteni, Constantin Hîra), inspector Antifraudă prinsa de DNA Iași dupa ce a pretins mita se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat. În orice alt stat european Alexandra Volf ar fi fost pana acum șomeră și ar fi putut obtine cel mult un post de femeie de serviciu. La noi nu s-a intamplat asa. Alexandra Evelina Volf este in continuare angajata la Directia Regionala Antifrauda Fiscala Suceava si mai mult decat vrea sa incaseze și leafa intreaga. Aceasta a contestat masurile asiguratorii instituite de DNA Iași adica poprirea pe salariul pe care îl incaseaza. Acesteia i s-a poprit salariul pana la concurenta sumei de 78.722 lei prejudiciul adus statului prin diminuarea ilegala a sumelor care trebuiau virate catre buget de firma care i-a mituit.  Judecatorii nu au judecat inca contestația depusă de Alexandra Evelina Volf (vezi aici).

Prinsă impreuna cu un coleg

alexandra Volf a fost trimisa in judecata alaturi de colegul sau Alexandru Rebenciuc. Acesta s-a sinucis dupa ce a fost trimis in judecata (vezi aici). Acuzatiile aduse celor doi se refera la faptul ca cel putin unul dintre cei doi ar fi pretins mita astfel incat sa falsifice documentele intocmite in urma unui control efectuat la o societate comerciala astfel sa fie diminuate mult obligatiile firmei catre bugetul de stat. Cu alte cuvinte l-au iertat pe administrator de niste impozite contra sumei de 1.500 euro. Rebenciuc a fost cel care a pretins banii si de aceea a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Alexandra Evelina Volf (fostă Hîra) a fost trimisa in judecata pentru ca a falsificat documentele de diminuare a obligatiilor fiscale ale firmei verificate. Mai multe detalii am publicat in articolul ”Fiica unui primar din Iași a falsificat documente pentru șpagă. DNA i-a prins”.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.