Lovitura dată de Lidl la Iaşi i-a uimit pe toţi clienţii! Ce au decis şefii brandului! (EXCLUSIV)

4073
Faţada unui magazin Lidl
Lidl

@ Lovitura dată de Lidl la Iaşi: şefii brandului au decis să cheme în judecată Protecţia Consumatorilor @ Asta, după ce lanţul de magazine a fost sancţionat de OPC @ Sancţiunile au venit în urma unor controale tematice efectuate recent la Iaşi, verificări în cadrul cărora au fost descoperite mai multe nereguli, potrivit inspectorilor OPC

Lovitura dată de Lidl la Iaşi: şefii brandului au decis să cheme în judecată Protecţia Consumatorilor. Asta, după ce lanţul de magazine a fost sancţionat de inspectori.

Aşadar, în cadrul a 3 dosare, SC Lidl Discount SRL a chemat în judecată atât Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Regiunea de Nord-Est, cât şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Iaşi.

Lidl a dat în judecată Protecţia Consumatorilor la Iaşi

 

Dosarele au fost depuse cam în aceeaşi perioadă la Judecătoria Iaşi. De altfel, primele termene ale proceselor au fost deja stabilite pentru dăţile de 18 noiembrie 2022, 12 ianuarie 2023 şi, respectiv, 1 februarie 2023.

În cadrul proceselor, reprezentanţii SC Lidl Discount SRL le solicită magistraţilor din cadrul Judecătoriei Iaşi să dispună anularea proceselor-verbale întocmite de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor în urma controalelor efectuate în luna august 2022.

Sancţiuni date de inspectori după neregulile descoperite în magazine

Amintim că, la mijlocul lunii august 2022, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au efectuat mai multe controale tematice în lanţurile de magazine alimentare din Iaşi. În urma verificărilor, inspectorii au descoperit mai multe nereguli. De asemenea, aceştia au dispus închiderea temporară a 5 magazine Lidl din Iaşi, până la remedierea deficienţelor.

Potrivit reprezentanţilor CJPC Iaşi, clienții magazinelor Lidl din Vişoianu, Nicolina, Tătărași, Moara de Foc și Dacia erau așteptați cu produse stricate, vitrinele frigorifice și congelatoare care aveau rafturi cu un grad avansat de uzură, cuptoare neigienizate, cu un strat gros de arsură și grăsimi, tăvi neigienizate și deteriorate. De altfel, atunci, inspectorii au dat amenzi cuprinse între 2.500 şi 5.000 de lei. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi să decidă dacă vor anula sau nu aceste sancţiuni date de Protecţia Consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.