Firma din Iași care a lucrat pentru Agentia Spatială, tranzacție bomba. Milioane de euro pentru un teren la Lețcani

1812
teren ses Bahlui
teren ses Bahlui

@ La sfârșitul anului trecut compania pășcăneană Proinvet Group a cumpărat 16 hectare de teren pe șes Bahlui la intrarea in comuna Lețcani, vis a vis de viitorul parc industrial al Consiliului Judetean @ Terenul se află pe teritoriul comunei Miroslava @ ‘’Noi am inteles ca vor sa faca un parc logistic. Orice investitor este bine venit la noi si îi vom oferi tot sprijinul’’, a spus Dan Niță, primarul comunei Miroslava

Tranzacție imobiliară importantă in judetul Iași la sfârșitul anului trecut. Compania pășcăneană, Proinvest Group patronată de omul de afaceri Vasile Sandu, a cumpărat o suprafață de 15,85 hectare pe ses Bahlui, la intrarea in comuna Lețcani, vis a vis de viitorul parc industrial al Consiliului Judetean. Terenul achizitionat se află pe teritoriul comunei Miroslava iar vânzătorul este compania Zinan Investment Group o firmă care are la activ un proiect imobiliar important in municipiul Iași (vezi aici). Pentru acest teren Proinvest Group a platit firmei Zinan reprezentata de Alexandr Zincenco suma totala de 6.544.740 euro. Au fost incheiate 4 contracte de vanzare-cumpărare deoarece suprafata este impărțită în mai multe loturi. Autoritățile locale ale comunei Miroslava au primit informatia ca Proinvest Group ar vrea sa amenajeze pe acest teren un parc logistic. ‘’Noi am inteles ca vor sa faca un parc logistic. Orice investitor este bine venit la noi si îi vom oferi tot sprijinul’’, a spus Dan Niță, primarul comunei Miroslava.

Proinvest Group este una dintre cele mai performante companii din judetul Iași. Într-o ediție anterioară am arătat ca firma Proinvest Group SRL din Pascani a furnizat o parte din structura rampei de lansare a rachetelor Ariane 6 operatiune derulata prin Programul Spatial European. Mai multe detalii am publicat in articolul ‘’Extraordinar! O firma din Iasi a furnizat echipamente pentru Agentia Spațiala Europeana’’.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.