Ieşean prins cu cocaină şi canabis asupra sa! Magistraţii au dat verdictul!

201
Droguri canabis bani
Droguri canabis bani

@ Un ieşean a fost prins cu cocaină şi canabis asupra sa @ În urma incidentului, magistraţii au dat ieri verdictul @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Marian Florin Gorea la cinci ani de temniţă

Un ieşean a fost prins cu cocaină şi canabis asupra sa! În urma incidentului, magistraţii au dat verdictul!

Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Marian Florin Gorea la cinci ani de temniţă, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată (patru acte materiale).

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Prins cu cocaină şi canabis asupra sa

Pe lângă pedeapsa cu puşcăria, judecătorii ieşeni au dispus ieri şi confiscarea mai multor cantităţi de substanţe interzise de la individ. Astfel, magistraţii au confiscat canabis, pulbere si cristale care contin 3-CMC si cocaină, 4 comprimate care contin ca substantă activă MDMA, 380,4 grame cristale care contin amfetamină.

„Instanta confisca suma totală de 5.875 de lei şi 630 de euro. Dispune restituirea către inculpatul Gorea Marian Florin a sumei de 69.500 de lei”, au adăugat magistratii ieseni.

Sala de judecata
Sala de judecata

Ce au spus oamenii legii

De remarcat este faptul ca sentinta emisa ieri nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul lui Florin Marian Gorea a inceput pe data de 29 februarie 2024. Procurorii DIICOT Iasi l-au trimis in judecata sub acuzatia amintita.

Asta, dupa ce ieseanul a fost retinut si, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 13 decembrie 2023. Conform anchetatorilor, la finele anului trecut, individul a fost prins avand diverse substante interzise.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.