Gata! Iohannis scoate armata pe strazi. Romania intra in carantina totala

10282

@ ‘’Am convenit să folosim și Armata, pentru a gestiona mai bine situațiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, Jandarmerie și Poliție’’, a spus presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis, a declarat astazi dupa o sedinta avut cu reprezentanti ai Guvernului ca s-a luat decizia de a se folosi si forte militare care sa vina in ajutorul fortelor de ordine pentru instituirea regulilor de carantina in Romania. ’Am convenit să folosim și Armata, pentru a gestiona mai bine situațiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziție personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, Jandarmerie și Poliție’’, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Acesta a mai declarat ca in urmatoarea perioada se vor introduce restrictii de circulatie suplimentare pentru romani. Am discutat împreună măsurile suplimentare care se cer luate în această perioadă și pot să vă spun în acest moment că am convenit că este nevoie de măsuri suplimentare pentru a fi în situația să îngrădim, să încetinim răspândirea infecției. Astfel, se vor introduce noi restricții de circulație și noi restricții pentru români, în sensul că ce a fost până acum o recomandare devine obligație, după principiul „stăm acasă”, a mai spus Iohannis.

Romanii pot merge in continuare la cumparaturi si la serviciu a mai spus Iohannis. ‘’Evident că oamenii pot ieși ca să meargă la serviciu și să se întoarcă de la serviciu, să iasă să își facă cumpărăturile absolut necesare de alimente de pe-o zi pe alta.Am convenit totodată ca în această perioadă să pregătim pentru persoanele care sunt în carantină sau în izolare măsuri de supraveghere electronică, fiindcă este absolută nevoie ca aceste măsuri să fie respectate integral’’, a adaugat presedintele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.