I-a înfipt cuţitul în inimă după 32 de ani de căsnicie! Femeia nu a mai suportat bătăile şi a decis să se răzbune! (EXCLUSIV)

383
Cucuteni - gospodaria familiei Andries-1
Cucuteni

@ I-a înfipt cuţitul în inimă după 32 de ani de căsnicie @ Femeia nu a mai suportat bătăile şi a decis să se răzbune @ În urma incidentului deosebit de grav, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Maria Andrieş la 9 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie

I-a înfipt cuţitul în inimă după 32 de ani de căsnicie! Femeia nu a mai suportat bătăile şi a decis să se răzbune! Astfel, în urma incidentului deosebit de grav, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Maria Andrieş la 9 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie.

„Instanta dispune confiscarea de la inculpata Andrieş Maria a cuţitului folosit la comiterea infracţiunii”, au precizat magistraţii ieşeni.

I-a înfipt cuţitul în inimă după 32 de ani de căsnicie!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul Mariei Andrieş a început pe data de 30 septembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie.

„În cursul nopţii de 9.09.2022, în jurul orei 1:30, inculpata s-a certat cu soţul ei şi, în timpul desfăşurării conflictului pe terasa din curtea locuinţei comune, după ce acesta a provocat-o prin lovirea în zona feţei, târârea ei pe sol şi adresarea de expresii jignitoare, ea l-a lovit o singură dată pe acesta cu un cuţit în zona pieptului, cu consecinţa producerii la scurt timp a decesului, din cauza plăgii înţepate / tăiate şi a leziunilor interne rezultate (hemotorax stâng şi hemopericard masiv cu interesare pericardică şi cardiacă)”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

Femeia nu a mai suportat bătăile şi a decis să se răzbune!

A apreciat procurorul că, în cauză, se impune reţinerea circumstanţei atenuante legale a săvârşirii infracţiunii sub stăpânirea unei puternice tulburări sau emoţii, determinată de provocarea din partea victimei: se constată că aceasta a exercitat la debutul conflictului acte de violenţă fizică faţă de soţia sa, obiectivate prin leziunile de la nivelul feţei (lovire activă) şi la nivelul membrelor inferioare (târâre), iar, ulterior, a jignit-o, făcând afirmaţii ce i-au adus atingere demnităţii („Că eu am fost la târg să mă f… cu alţi bărbaţi!”).

Femeia a fost căsătorită cu victima, cei doi având un mariaj de peste 32 de ani, iar, la data incidentului, aceştia locuiau împreună cu unul dintre fiii lor. Aşa cum rezultă din declaraţiile martorilor audiaţi şi ale femeii, de-a lungul căsniciei, între cei doi soţi au avut loc mai multe certuri şi scandaluri, cu prilejul cărora aceştia îşi adresau injurii şi se ameninţau reciproc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.