Polițistul DNA care a denunțat abuzurile procurorilor și amanții din instituție îmbracă azi roba de avocat

49058
rin Costan fost politist DNA
rin Costan fost politist DNA

@ Florin Costan, fost politist în cadrul DNA Iași care a denunțat abuzurile procurorilor va depune astăzi jurământul de avocat la Baroul Iași @ Astăzi va intra în Barou și fostul judecător Radu Tărniceru

DNA Iași ‘’primește o palmă’’ de la un fost polițist. Astfel, Florin Costan, polițistul care a denunțat abuzurile șefilor DNA Iași dar și amantlâcurile din instituție a intrat în avocatură și va depune astăzi jurământul la Baroul Iași. Reamintim că, în semn de răzbunare șefii DNA Iași l-au notat cu calificativul satisfăcător deși timp de 12 ani a muncit peste program și a avut nenumarate succese profesionale.
În toată cariera Florin Costan a avut doar calificative ‘’excepțional’’ și ‘’foarte bine’’, a fost desemnat Politistul anului la IPJ Iasi și nominalizat la politistul anului pe țară. A activat pe linie de omoruri, tâlhării, furturi, înșelăciuni, grupări infracționale și anticorupție. Înainte de pensionare șefii DNA Iași l-au notat cu nesatisfăcător pentru ca a denunțat abuzurile actualei șefe Cristina Chiriac dar și un amantlâc între un procuror și un polițist. acesta a arătat ca DNA Iași a încercat sa mușamalizeze dosarul de viol al Episcopului Hușilor, Corneliu Bârlădeanu. Mai multe detalii puteți citi în articolele repostate mai jos. ‘’A fost un examen greu, am învățat și mi-am neglijat familia pentru ca știam ca nu am dat totul în sistemul judiciar! Am făcut-o pentru mine și pentru familia mea. Merg ca stagiar la un domn avocat cunoscut din Iasi, domnul Curcă de la care am multe de învățat!”, a spus Florin Costan. ‘’Este primul meu stagiar, îmi plac perlele și nu obosesc să le caut!”, a spus Cristian Curcă.

Tot astăzi va depune jurământul de intrare în barou și fostul judecător Radu Tărniceru.

Amantlâc cu procurora, abuz și incompetență la DNA Iași. Un polițist anticoruptie a făcut un denunț bombă

 

Dezvăluiri din interior: șefa DNA Iași a mușamalizat dosarul de viol al preotului care a cununat-o

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.